Cardiff City uitshirt 2018-2019

Afgelopen week is het nieuwe thuisshirt van Cardiff City officieel gelanceerd en dit weekend is ook het nieuwe uitshirt van de club uit Wales gelanceerd. In dit nieuwe uitshirt viert Cardiff City de terugkomst in de Engelse Premier League, maar niet alleen tijdens de uitwedstrijden in de Premier League zien we het nieuwe shirt. Ook tijdens de uitwedstrijden in de FA Cup en de League Cup gaan we het nieuwe uitshirt weer zien. Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van Cardiff City voor het seizoen 2018-2019 is het Duitse sportmerk adidas. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe tenue waar de selectie van trainer Neil Warnock? Check de details hieronder!

Cardiff City uit shirt en tenue 2018-2019

Afgelopen seizoen speelde Cardiff City nog in een zeer opvallend fel groen uittenue. Dit seizoen is de basiskleur van het uittenue van de club uit Wales wit. Het shirt wordt versierd met blauwe details. Het nieuwe uitshirt van Cardiff City is gebaseerd op het adidas Condivo 18 template. Dit Template van adidas staat bekend om een horizontaal lijnen print die over het shirt loopt. Deze print is bij het nieuwe uitshirt voor 2018-2019 zilver van kleur. Deze lijnen hebben verschillende diktes, dit zorgt voor een gaaf effect. Het Condivo template wordt ook gebruikt bij de uitshirts van België en Zweden op het WK in Rusland. Het nieuwe uitshirt van Cardiff City is uitgerust met een ronde hals. Deze hals wordt versierd met een subtiele blauwe rand. Op de schouders komen de bekende adidas strepen terug. Deze 3 strepen zijn blauw van kleur. Op de rechterkant van de borst staat het performance logo van adidas. Dit logo is blauw van kleur. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Cardiff City. In dit logo is natuurlijk ook de blue bird te vinden. Dit is ook de bijnaam van de club uit Wales. Op de voorkant van het shirt is ook de naam van de kledingsponsor te zien. VISIT MALAYSIA staat daar namelijk op. Deze sponsor refereert naar de eigenaar van de club. Vincent Tan is namelijk de trotste eigenaar van de club uit Wales die eindelijk weer op het hoogste niveau van Engeland haar wedstrijden mag spelen.

Het nieuwe uittenue van Cardiff City wordt gecompleteerd door een grijze voetbalbroek en grijze kousen. Het Duitse merk adidas maakt bij al haar tenues gebruik van de adidas Climalite technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren in de Engelse Premier League in het seizoen 2018-2019

Cardiff City voetbalshirt kopen.

Het nieuwe uitshirt van Cardiff City is vanaf medio juli 2018 te koop in de onderstaande webshop. In deze winkel is het mogelijk om vele shirts van Engelse Premier League clubs te bestellen. Het is ook mogelijk om deze shirts te bedrukken met je naam en je rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer uit de Engelse competitie. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Cardiff City voetbalshirt in DEZE WINKEL