27 juni 2018

Cardiff City thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van de Cardiff City is deze week officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Duitse kledingsponsor adidas. De club uit Wales is na de promotie van afgelopen seizoen, in het seizoen 2018-2019 weer te bewonderen in de Engelse Premier League. Het laatste seizoen dat Cardiff City deelnam aan de hoogste competitie van Engeland was in het seizoen 2013-2014. Het thuisshirt van Cardiff is te zien tijdens de wedstrijden in het Cardiff City Stadion. Dit stadion heeft ongeveer 26.000 plaatsen. Niet alleen tijdens de Premier League gaan we dit nieuwe thuisshirt zien. Ook tijdens de wedstrijden in de League Cup en de FA Cup is het nieuwe thuistenue van Cardiff City te zien. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van Cardiff City? Check de details hieronder!

Cardiff City thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Cardiff City is, net als de afgelopen Jaren, blauw van kleur. Aan het blauwe thuisshirt heeft de club uit Cardiff dan ook haar bijnaam te danken. ‘’The Bluebirds’’ spelen al decennia in een blauw thuisshirt. Zo ook de selectie van trainer Neil Warnock in het seizoen 2018-2019. Het nieuwe thuisshirt van Cardiff City heeft twee tinten blauw. Deze lopen in horizontale banen over het shirt. Het shirt is uitgerust met een V hals. Deze wordt versierd met een schitterend subtiel wit randje. Dit subtiele randje komt ook terug in de biesjes aan de onderkant van de mouwen van het shirt. Aan de achterkant van de kraag is een blauwe vogel te zien. Een verwijzing naar de bijnaam van de club uit Wales. Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van Cardiff City is het Duitse kledingmerk adidas. Dit betekent dat de bekende adidas strepen op het shirt niet mogen ontbreken. Op de schouders van het shirt zijn de 3 bekende adidas strepen te zien. Deze zijn wit van kleur. Het adidas performance logo staat op de rechterkant van de borst. Deze is wit van kleur. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de club. Ook in dit logo komt de Bluebird terug. Op de voorkant van het shirt staat ook de shirtsponsor VISIT MALAYSIA. Dit refereert naar de eigenaar van de club. Vincent Tan.

Het nieuwe thuistenue van Cardiff City wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek. Op deze broek zijn aan de zijkant witte adidas strepen aanwezig en ook het logo van de club staat op de broek. Ook de kousen van het nieuwe thuistenue zijn blauw. Hierop zijn uitingen van kledingsponsor adidas te vinden. Adidas maakt net als bij alle tenues ook bij het nieuwe thuistenue van Cardiff City gebruik van de adidas Climalite technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Cardiff City voetbalshirt bestellen

Het nieuwe thuisshirt van Cardiff City is op dit moment alleen te koop in de fanshop van de club uit Wales. Wanneer het shirt wel te verkrijgen is in de onderstaande webshop hebben wij weer nieuws en melden wij u dit. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van Engelse voetbalclubs? Bekijk dan het overzicht in de onderstaande webshop. In deze webshop heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer uit Engeland. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je voetbalshirts in DEZE WINKEL