10 mei 2016

Cardiff City thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Cardiff City shirt voor 2016-2017. In dit voetbalshirt speelt Cardiff City de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden in het Cardiff City Stadium in Wales. Dit is het voetbalshirt waarin onder andere Nederlander Lex Immers komend seizoen de wedstrijden voor zijn club speelt. We bespreken het design van het nieuwe Cardiff City voetbalshirt hieronder.

Cardiff City thuis shirt en tenue 2016-2017

Het voetbalshirt van Cardiff City voor 2016-2017 heeft een vrij simpel design en is overwegend blauw met witte accenten. Deze witte accenten komen terug in de drie strepen van Adidas over de schouders en mouwen en in de v-hals. De rechter borst is uitgerust met het logo van Adidas. De Duitse kledingsponsor is sinds 2015-2016 aan de club uit Wales verbonden. Hoofdsponsor visit Malaysia staat op het midden van het shirt. Deze shirtsponsor is sinds 2011 aan de club verbonden. De linker borst bevat traditiegetrouw het logo van de club. Verder bevat het nieuwe shirt van Cardiff City weinig opvallende accenten. De shorts van het nieuwe tenue zijn blauw met witte Adidas strepen en ook de kousen bevatten deze kleurencombinatie. De Cardiff City tenues zijn door Adidas uitgerust met de Climacool technologie van het merk, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze tenues schitteren sterren als Immers, Whittingham, Zohore en nog meer spelers. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt.

Cardiff City voetbalshirt kopen

Het nieuwe Cardiff City shirt kan je vooralsnog alleen kopen in de officiƫle clubshop van de club. Binnenkort kan je deze shirts ook kopen in de online shop van Subside Sports. Wil je het shirt zo snel mogelijk hebben, stuur ons dan een e-mail!

Cardiff -city -voetbalshirt -2016-2017