Cardiff City thuisshirt 2019-2020

Het naar de Championship gedegradeerde Cardiff City heeft in samenwerking met adidas de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 uitgebracht. In deze nieuwe tenues speelt Cardiff City de Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden gedurende 2019-2020. Adidas is sinds 2015 kledingsponsor van de club uit Wales en is ook komend seizoen verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van ''The Bluebirds.''

Cardiff City voetbalshirt 2019-2020: Gebaseerd op TIRO 19 template

Het nieuwe Cardiff City thuisshirt voor 2019-2020 heeft een standaard template. Het betreft hetzelfde template als het merk gebruikt heeft voor het uitshirt van Feyenoord. Dit betreft het TIRO 19 template. Het Cardiff City thuistenue is geheel blauw en wordt gekenmerkt door de flitsende, verticale banen met gradiënt design. De banen zijn namelijk verdeeld in dunne, zwarte cirkels. Het nieuwe Cardiff City thuistenue is verder uitgerust met een toelopende V-hals in het blauw/wit en de drie adidas strepen staan in het wit aan de zijkanten van het tenue. De logo's van de club en adi staan op de borst en op het midden van het tenue staat als sponsor VISIT MALAYSIA. De achterkant van het tenue bevat aan de bovenkant een print van de vogel uit het logo van de club. Het nieuwe thuistenue van Cardiff City wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas stripes. De kousen zijn blauw met aan de bovenkant witte adidas strepen. De nieuwe Cardiff City tenues zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Bacuna, Bamba, Camarasa, Reid, Gunnarsson en nog meer spelers.

Cardiff City voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Cardiff City tenue kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Engelse club. Wil je andere Premier League voetbalshirts kopen. Bekijk dan het overzicht in de onderstaande webshop. In deze webshop heb je ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer uit Engeland. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je voetbalshirts in DEZE WINKEL