De nieuwe voetbalshirts van Canada voor de periode 2012-2013 zijn afgelopen weekend officieel gepresenteerd door teamkledingsponsor Umbro en de Canadese voetbalbond. In deze voetbalshirts speelt Canada de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2014 in Brazilie. Het nationale elftal van Canada zal het thuisshirt voor het eerst dragen in een oefenwedstrijd tegen Armenie op 29 februari.


Het Canada thuisshirt 2012-2013 is overwegend rood en bevat een Y-vormige rood/witte kraag. Ook een lijn rondom de oksels is wit. Verder kent het shirt weinig opvallende details. Het logo van teamkledingsponsor Umbro staat op de rechterborst en het logo van de Canadese voetbalbond CFL staat op de linkerborst. Het thuistenue van Canada wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met twee witte golven aan beide zijkanten Deze shorts bevatten bovendien het logo van de voetbalbond en Umbro. De kousen zijn ook overwegend rood en bevatten ter hoogte van het mdiden een witte band met daarin het logo van de teamkledingsponsor.

Het Canada uitshirt 2012-2013 heeft precies hetzelfde design als het thuisshirt, echter dit tenue is overwegend wit en bevat rode details. Check hieronder de foto's van de Canada voetbalshirts. Deze kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals Canada trainingskleding en retro shirts.

Koop het hier!

Canada voetbalshirts 2012/2013

 

Canada voetbalshirts 2012/2013

 

Canada voetbalshirts 2012/2013