13 augustus 2018

Burnley uitshirt en 3e shirt 2018-2019

Burnley en PUMA hebben inmiddels ook een nieuwe uitshirt en 3e shirt voor 2018-2019 gelanceerd. Dit betreffen de shirts waarin de club de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup speelt gedurende het seizoen 2018-2019. Het 3e shirt wordt vooral gedragen in de bekerwedstrijden en het uitshirt draagt het keurkorps van manager Sean Dyche vooral in de competitie. PUMA is ook dit jaar weer de kledingsponsor van de Engelse club. Burnley en het Duitse sportmerk hebben sinds 2010 een samenwerkingsverband. Check hieronder alles over het nieuwste uitshirt en 3e shirt van de Engelse club.

Burnley uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Burnley uitshirt heeft dit jaar zowel een vintage uitstraling als een modern design. De retro uitstraling komt vooral tot uiting in de klassieke polo kraag van het shirt. Deze kraag is overwegend zwart met witte details. De witte accenten komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder is het shirt overwegend zwart en vanaf de borst naar de onderkant van het tenue heeft het shirt een all-over hexagon print. Deze zeshoeken hebben een zilveren omlijning. Ook de logo's van Puma op de rechter borst en de mouwen zijn zilver en dit geldt ook voor de logo's van de club en sponsor LABA360. Het gaming bedrijf en de Premier League club tekenden begin juli een langjarige deal. Het nieuwe Burnley uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de zijkanten een zilveren strip. De kousen van het uittenue zijn ook zwart met zilveren details.

Burnley 3e shirt 2018-2019

Het 3e shirt van Burnley voor 2018-2019 is dit jaar geheel zilver en wordt gekenmerkt door de all-over print van ruiten over de borst. Deze ruiten lopen in een v-baan en dit design is geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren '70. Het 3e shirt bevat een v-hals en de logo's van PUMA, de club en LABA 360 staan op dezelfde plaats als op het uitshirt. De alternatieve uittenues van Burnley worden compleet gemaakt door een zilver broekje en zilveren kousen met zwarte accenten.

De nieuwste Burnley FC tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Ward, Wood, Tarkowski, Mee, Gudmundsson, Barnes, Vokes en andere sterspelers.

Burnley voetbalshirt bestellen

De nieuwe Burnley FC tenues voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Dit kan alleen voor volwassenen. Het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 85,-. In de onderstaande winkels kan je het shirt van Burnley ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe Burnley shirt altijd in deze winkel!