20 juli 2016

Burnley uitshirt 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Burnley voor het seizoen 2016-2017 is officieel gelanceerd door kledingsponsor Puma de Premier League club. Het Burnley thuisshirt werd al op 26 juni 2016 bekend gemaakt onder het motto: 'Prepared'. In dit nieuwe uitshirt speelt Burnley de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2016-2017. In het seizoen 2015-2016 werd Burnley kampioen in de Championship, waardoor het dit seizoen uitkomt op het hoogste niveau in Engeland. Na een jaar afwezigheid is Burnley weer terug. Het uitshirt van Burnley bevat de traditionele kleuren van de club. Onder andere Danny Lafferty, Sam Vokes en nieuwkomer Johann Berg Gudmundsson schitteren in dit shirt.

Burnley uit shirt en tenue 2016-2017

Het Burnley uitshirt 2016-2017 is geinspireerd door de iconische thuisshirts van Burnley. Het nieuwe uitshirt is overwegend lichtblauw met enkele details in de kleur claret (donkerrood). De ronde hals en de brede T7 strip over de schouders en mouwen heeft de donkerrode kleur gekregen. Ook het vlak onder de schouders bevat deze kleur. De biesjes van dit uitshirt zijn navy blauw.  De rechterborst van het shirt bevat het logo van kledingsponsor PUMA in het navy blauw, terwijl het logo van de duitse kledingsponsor in het wit op de mouwen prijkt. PUMA is sinds het seizoen 2010-2011 de kledingsponsor van de Engelse club. De linkerborst bevat het embleem van de club en hoofdsponsor DAFABET versiert het midden van het uitshirt. DAFABET is vanaf komend seizoen de shirtsponsor van Burnley. Vorige maand maakten de club en DAFABET bekend dat het gokbedrijf in ieder geval de komende twee seizoenen de tenues van Burnley zal versieren. Het nieuwe Burnley uittenue 2016-2017 wordt gecompleteerd door een navy blauw broekje met een rode baan aan de zijkanten. De logo's van de club en de kledingsponsor zijn vertegenwoordigd op de shorts. De voetbalkousen bevatten navy blauwe en donkerrode banen. Op de kousen staat alleen het logo van PUMA.

Deze tenues zijn uitgerust met de PUMA Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Burnley thuisshirt voor 2016-2017.

Burnley voetbalshirt kopen

Het nieuwe Burnley uitshirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio juli/augustus kopen bij Subside Sports! De prijs van het shirt voor kinderen is ongeveer € 70,- en voor volwassenen € 85,-. Wil je het shirt al eerder hebben? Stuur ons gerust een e-mail en wij gaan ons best voor je doen! Het is bovendien mogelijk je Burnley shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt, die de spelers dragen in de Premier League. Directe levering!

Burnley -uitshirt -2016-2017