3 juli 2018

Burnley thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van de Engelse club Burnley is deze week officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Duitse kledingsponsor Puma. Het nieuwe thuisshirt van Burnley gaan we aankomend seizoen terugzien in de Engelse Premier League, FA Cup, League Cup en tijdens de Europa League. Het team van trainer Sean Dyche speelde het afgelopen seizoen geweldig en dankzij de 7e plaats in de eindschikking plaatste Burnley zich voor de tweede keer in de geschiedenis van de club voor Europees voetbal. De Engelse club Burnley speelt haar thuiswedstrijden in Turf Moor. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 22.000 supporters. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van Burnley? Check de details hieronder!

Burnley thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van de Engelse Premier League club is het Duitse merk Puma. Deze taak wordt door Puma al vervuld sinds het seizoen 2010. Net als afgelopen seizoen is het thuisshirt dit seizoen bordeaux rood en blauw van kleur. De body van het nieuwe thuisshirt is rood terwijl de mouwen en de ronde kraag van het shirt van Burnley lichtblauw zijn. Over de body van het shirt loopt nog een schitterende zeshoekige all-over print. Deze print is gebaseerd op de bekende V vorm van het shirt van Burnley van de jaren ’70. Op de mouwen van het shirt is het logo van Puma terug te vinden. Het logo is bordeaux rood van kleur. Ook de biezen aan de onderkant van de mouwen zijn deze kleur. Op de rechterkant van de borst staat het logo van het Duitse sportmerk is hier blauw van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Burnley. De Engelse club speelt nu sinds 2016 weer in de Premier League. Toch in een ver verleden heeft de club al twee keer het Engelse landskampioenschap mogen vieren. Dit was in 1921 en in 1960. De shirtsponsor van de Engelse club is LaBA360. Dit is een internationaal gokbedrijf.

Het nieuwe thuistenue van Burnley wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek met blauwe accenten en witte sokken met bordeaux rode details. Net als bij alle tenues van Puma wordt ook bij het nieuwe thuistenue van Burnley gebruik gemaakt van de Puma Dry Cell technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Topspelers die dit shirt gaan dragen zijn: Mee, Tarkowski, Cork, Defour, Gudmundsson, Lennon en Wood.

Burnley voetbalshirt kopen

Het nieuwe thuisshirt van Burnley is vanaf medio juli te koop in de onderstaande webshop. In deze winkel heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Engelse club. Ben je opzoek naar andere producten van de Engelse voetbalclub? Bekijk het overzicht met de beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Burnley voetbalshirt in DEZE WEBSHOP