26 juni 2016

Burnley thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe shirt van Burnley voor 2016-2017 is afgelopen weekend officieel bekend gemaakt door kledingsponsor PUMA en de Premier League club onder het motto: ''PREPARED.'' In dit nieuwe shirt speelt Burnley de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in Turf Moor gedurende 2016-2017. Burnley werd afgelopen seizoen kampioen in de Championship, waardoor het komend seizoen op het hoogste niveau in Engeland speelt. Na een jaar afwezigheid is de club dus weer terug! Het voetbalshirt van Burnley heeft het traditionele design met een retro achtig karakter. We bespreken het nieuwe shirt van de Premier League club hieronder!

Burnley thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Burnley voetbalshirt voor 2016-2017 is zoals altijd overwegend paars (claret) met licht blauwe accenten. Deze licht blauwe accenten komen terug in de brede T7 strip over de schouders en mouwen, in de bies aan de onderkant van de mouwen en in een vlak onder de oksels. Bovendien is de gevouwen kraag van het shirt licht blauwe. Verder is het shirt van Burnley uitgerust met een witte v-hals. De rechter borst van het shirt bevat het logo van kledingsponsor PUMA in het wit, terwijl het logo van de duitse kledingsponsor in het paars op de mouwen prijkt. PUMA is sinds 2010 de kledingsponsor van de gepromoveerde club. De andere borst bevat het embleem van de club en hoofdsponsor DAFABET versiert het midden van het shirt. DAFABET is vanaf komend seizoen de shirtsponsor van de club. Eerder deze maand maakte de club en DAFABET bekend dat het gokbedrijf in ieder geval de komende twee seizoenen de tenues van Burnley zal versieren. Het nieuwe Burnley thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een licht blauwe strip. Bovendien zijn de logo's van de club en Burnley vertegenwoordigd op de shorts. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een paarse band. Op de kousen staat alleen het logo van PUMA. Check hieronder de foto's van het nieuwe Burnley shirt en thuistenue voor 2016-2017. Deze tenues zijn uitgerust met de PUMA Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe tenues schitteren sterren als Gray, Vokes, Keane. Boyd en nog meer sterren vanaf komend seizoen. Check hieronder de foto's van het nieuwe Burnley thuisshirt! Check ook het nieuwe Burnley uitshirt voor 2016-2017.

Burnley voetbalshirt kopen

Het nieuwe Burnley shirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio juli kopen bij Subside Sports! De prijs van het shirt voor kinderen is ongeveer € 70,- en voor volwassenen € 85,-. Wil je het shirt al eerder hebben? Stuur ons gerust een e-mail en wij gaan ons best voor je doen! Het is bovendien mogelijk je Burnley shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt, die de spelers dragen in de Premier League. Directe levering!

Burnley -voetbalshirt -2016-2017

Burnley -shirt -2016-2017