27 juli 2017

Brighton & Hove Albion uitshirt 2017-2018

Nieuwbakken Premier League club Brighton & Hove Albion heeft de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 officieel gelanceerd. In deze nieuwe shirts speelt Brighton de Premier League en FA Cup uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Brighton eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Championship en promoveerde daardoor naar het hoogste niveau van Engeland. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt van de club. Sinds 2014 is het Amerikaanse sportmerk namelijk kledingsponsor van de Engelse club. Check hieronder de details van het shirt waarin de club de uitwedstrijden speelt. Eerder werd al het nieuwe thuisshirt bekend gemaakt!

Geel Brighton & Hove Albion uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Brighton & Hove Albion is gebaseerd op het Nike Vapor template. Het shirt is geel en bevat donker gele/groene mouwen. Ook de bovenkant van de achterkant van het shirt heeft deze kleur en verder is het shirt uitgerust met een v-hals. De achterkant van de v-hals bevat een gele band. Het shirt bevat weinig opvallende accenten. De swoosh van Nike prijkt op de rechter borst, terwijl de andere borst het logo van ''The Seagulls'' bevat. Sponsor American Express versiert het midden van het shirt. De zijkanten van het voetbalshirt zijn uitgerust met een donkere strip. Deze zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Het broekje van het tenue is ook geel en is tevens uitgerust met een groene strip. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Zoals alle tenues van Nike is ook dit tenue uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Eerder lanceerden de club al een nieuw thuisshirt. In deze voetbalshirt spelen vanaf nu sterspelers als Knockaert, Murray, Hemed, Saltor, Sidwell en andere sterspelers.

Brighton voetbalshirt kopen

Het nieuwe Brighton & Hove Albion shirt voor 2017-2018 kan je alleen kopen in de clubshop van de club. Mocht je niet in staat zijn dit shirt te kopen? Stuur ons gerust een e-mail (redactie@voetbalshirts.com) en wij kunnen je eventueel helpen met het bestellen. Uiteraard kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt. Andere Premier League shirts voor 2017-2018 scoor je in deze online winkel!

Heb je een mening over het nieuwe voetbalshirt van Brighton? Deel het gerust hieronder!