13 augustus 2018

Brighton & Hove Albion voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe Brighton & Hove Albion voetbalshirts voor 2018-2019 zijn inmiddels ook officieel bekend gemaakt. In deze nieuwe shirt speelt de club de club van trainer Chris Hughton de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende het seizoen 2018-2019. De in 1901 opgerichte club eindigde afgelopen seizoen als vijftiende in de Premier League en speelt haar thuiswedstrijden in het American Express Community Stadium. Nike is dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe voetbalshirts van Brighton. Beide partijen hebben sinds 2014 een samenwerkingsverband. Check hieronder zowel het design van het nieuwe thuisshirt als het nieuwe uitshirt van de Engelse club waar onder andere Jahanbakhsh, Locadia en Propper onder contract staan.

Brighton & Hove Albion thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Brighton & Hove Albion thuisshirt voor 2018-2019 heeft het bekende design. Het shirt bevat ook dit jaar weer brede, verticale blauwe en witte banen over het tenue. Daarnaast is het shirt uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De mouwen zijn wit. Geheel in lijn met het nieuwe Nike Vapor template is de binnenkant van de hals uitgerust met een rode taping. Deze loopt door over de achterkant van het shirt. De binnenkant van de hals bevat bovendien een tekst: ''SUSSEX BY THE SEA.'' De achterkant van het shirt bevat in de strip de initialen van de Engelse club: BHAFC. Op het midden van het shirt staat het logo van American Express. Hiermee heeft Brighton sinds 2013 een deal. De swoosh van Nike op de rechter borst is rood en de andere borst bevat het logo van de club. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauw/wit gestreepte kousen.

Brighton & Hove Albion uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Brighton uitshirt voor 2018-2019 is dit jaar geïnspireerd door het Challenge III template van Nike. Het shirt is groen en bevat een subtiele all-over camouflage print. Vorig seizoen had het derde shirt van de club dit design. Het nieuwe tenue van Brighton bevat verder een ronde hals met een knoopje en de achterkant van de hals is uitgerust met een witte taping. Ook de swoosh van Nike op de rechterborst is wit en dit geldt ook voor het logo van American Express. Het nieuwe tenue van Brighton & Hove Albion wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en groene kousen.

Zoals alle tenues van Nike zijn ook deze Brighton & Hove Albion tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe tenues van Brighton!

Brighton voetbalshirts bestellen

Het nieuwe Brighton & Hove Albion voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Dit kan alleen voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 85,-. In deze webwinkel kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Check ook andere, goedkopere Brighton producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je nieuwe Brighton voetbalshirt altijd in deze winkel!