Brighton & Hove Albion uitshirt 2021-2022

Brighton & Hove Albion en kledingsponsor Nike hebben na het nieuwe Brighton & Hove Albion thuisshirt 2021-2022 ook het nieuwe uittenue gepresenteerd. In dit tenue spelen ''The Seagulls'' de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden in 2021-2022. Nike is ook dit seizoen weer de producent van de Brighton voetbalshirts. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2014 de kledingsponsor van de club en American Express is sinds 2013 de hoofdsponsor van Brighton.

Brighton & Hove Albion uit shirt en tenue 2021-2022

Het Brighton & Hove Albion uitshirt 2021-2022 is dit jaar mintgroen en heeft verder alle kenmerken van het Nike Strike II template. Dit template komt met name tot uiting in de all-over print op de mouwen. Dit betreft een print van golven in een donkerdere tint turquoise. Verder is het Brighton & Hove Albion thuistenue uitgerust met een ronde hals. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst bevat de badge van de club. Dit betreft een monochroom logo. Dit betekent dat het logo niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het tenue, in dit geval zwart/wit. Sponsor American Express staat in het zwart op het midden van het tenue. De zijkanten van het tenue bevatten een zwarte band in de vorm van een bliksemschicht. Het Brighton & Hove Albion thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. De kousen zijn mintgroen en bevatten op het midden een zwarte swoosh van Nike. Ook deze Nike voetbalshirts zijn weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. De tenues zijn bovendien onderdeel van het Nike Move To Zero programma. De tenues zijn namelijk gemaakt van een gerecycled polyester, afkomstig van plastic waterflessen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Brighton & Hove Albion uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als White, Bissouma, Tau, Moder, Trossard, Welbeck, Sanchez en nog meer spelers. 

Brighton & Hove Albion uitshirt bestellen

De nieuwe Nike Brighton & Hove Albion voetbalshirts 2021-2022 kun je helaas alleen bestellen in de clubshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Premier League clubs. Check het in de onderstaande webshop! Directe levering!

Bestel je nieuwe Brighton voetbalshirt altijd in deze winkel!

Brighton & Hove Albion uitshirt 2021-2022

Brighton Hove Albion uitshirt 2021-2022