Brighton & Hove Albion voetbalshirts 2023-2024

Brighton & Hove Albion en kledingsponsor Nike hebben vandaag de nieuwe Brighton & Hove Albion voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresenteerd met het motto ''NEW ADVENTURES''. In deze tenues speelt de Engelse club de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde de club van manager Roberto de Zerbi op de zesde plek in de Premier League. Nike is sinds 2014-2015 de kledingsponsor en American Express sinds 2014-2015 de shirtsponsor.

Brighton & Hove Albion thuisshirt 2023-2024

Het Brighton & Hove Albion thuisshirt 2023-2024 heeft het bekende design. Het voetbalshirt heeft verticale blauwe en witte banen & heeft verder alle kenmerken van het nieuwe Nike template. De bovenkant en de mouwen zijn blauw en onder de v-hals bevindt zich een ronding. Onder deze ronding staan de blauwe en witte banen. De mouwen worden afgesloten door een donkerblauwe band en alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat de swoosh van Nike. Dit loog is wit met een blauwe omranding. De linkerborst is uitgerust met het clublogo en op het midden van het voetbalshirt staat in het lichtblauw het logo van hoofdsponsor American Express. Het Brighton & Hove Albion thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en blauw/witte kousen.

Brighton & Hove Albion uitshirt 2023-2024

Het Brighton & Hove Albion uitshirt 2023-2024 is geïnspireerd door het populaire uitshirt van het seizoen 2012-2013. Destijds was het Italiaanse sportmerk Errea nog de kledingsponsor van ''The Seagulls''. Het Brighton & Hove Albion uitshirt heeft, evenals het voetbalshirt van elf seizoenen geleden, een design van verticale zwarte en groenen banen. Deze banen zijn dit seizoen breder dan destijds en bovendien heeft Nike een donkerdere tint groen gebruikt. De banen worden ook geflankeerd door dunnere, witte lijnen. Een ander verschil met het voetbalshirt van Errea is dat het nieuwe uitshirt een groene, ronde hals bevat, in tegenstelling tot een polokraag. Het voetbalshirt heeft ook alle kenmerken van het Nike Strike template. Onder de ronde hals bevindt zich een ronding, waaronder de banen zich bevinden. De mouwen zijn zwart met aan de onderkant een groene band. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het zwart en de andere borst bevat het clublogo. Hoofdsponsor American Express staat op het midden van het voetbalshirt in het wit op een zwarte achtergrond. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met op het midden en grijze band.

Brighton & Hove Albion Europa League voetbalshirt 2023-2024

Tijdens de Europa League wedstrijden, waarin Brighton & Hove Albion het in de groepsfase opneemt tegen Ajax, Olympique Marseille en AEK Athene, speelt de Premier League club in het speciale Europa League voetbalshirt. Dit voetbalshirt is geïnspireerd door het Royal Pavillion, een voormalig koninklijk paleis in de stad. Dit voetbalshirt is overwegend wit en bevat loopt ter hoogte van het midden over in het mint groen. Hier bevindt zich een all-over print van Royal Pavillion. Alle andere details op het voetbalshirt zijn zwart. De schouders en de zijkanten van het voetbalshirt bevatten een zwarte taping en ook de logo’s van Nike en American Express zijn zwart. Het clublogo is wit/zwart met een mint groene omranding. Tijdens de Europa League wedstrijden draagt Brighton & Hove Albion de officiële Europa League en UEFA Foundation badges op de mouwen. Het tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en witte sokken met contrasterende accenten.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

Brighton voetbalshirts bestellen

De nieuwe Nike Brighton & Hove Albion voetbalshirts 2023-2024 kun je alleen bestellen in de clubshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Premier League clubs. Check het in de onderstaande webshop! Directe levering!

Bestel je nieuwe Brighton voetbalshirt altijd in deze winkel!

Brighton & Hove Albion voetbalshirts 2023-2024
Brighton & Hove Albion voetbalshirts 2023-2024
Brighton & Hove Albion voetbalshirts 2023-2024
Brighton & Hove Albion voetbalshirts 2023-2024
Brighton & Hove Albion voetbalshirts 2023-2024
Brighton & Hove Albion voetbalshirts 2023-2024
Brighton & Hove Albion voetbalshirts 2023-2024
Brighton & Hove Albion voetbalshirts 2023-2024
Brighton & Hove Albion voetbalshirts 2023-2024