Brighton & Hove Albion voetbalshirts 2022-2023

Brighton & Hove Albion en kledingsponsor Nike hebben vandaag de nieuwe Brighton & Hove Albion voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Engelse club de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. ''The Seagulls'' eindigden vorig seizoen op de negende plek in de Engelse competitie. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de voetbalshirts van Brighton. Het Amerikaanse sportmerk is sinds medio 2014 de kledingsponsor van de club. American Express is sinds medio 2013 de hoofdsponsor.

Brighton & Hova Albion thuisshirt 2022-2023

Het Brighton & Hove thuisshirt 2022-2023 heeft het nieuwe Nike template. Dit betekent dat de brede verticale blauwe en witte banen pas beginnen onder de ronding onder de ronde hals. De banen zijn breder dan voorgaande jaren en bevatten ook dunnere gele lijnen. Deze kleur komt ook terug in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. De bovenkant en de mouwen van het Brighton & Hova Albion thuisshirt zijn volledig blauw. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het geel en de andere borst bevat de badge van de Engelse voetbalclub. Hoofdsponsor American Express versiert het midden van het tenue. Het Brighton & Hove Albion thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje, welke ook de logo's van Nike en de club bevat. De kousen zijn wit met aan de bovenzijde een gele en blauwe lijn.

Brighton & Hove Albion uitshirt 2022-2023

Het Brighton & Hove Albion uitshirt 2022-2023 is oranje (door Nike ''bright crimson'' genoemd) met een design van dunne diagonale lijnen in een andere tint oranje. Deze diagonale lijntjes zijn verwerkt in horizontale banen en worden telkens onderbroken. Verder bevat het uittenue zwarte accenten. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn zwart en hetzelfde geldt voor de swoosh van Nike op de rechterborst en het logo van American Express op het midden van het tenue. Het logo van de club op de linkerborst bevat een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue, in dit geval zwart/wit. Ook de zijkanten van het uittenue bevatten een zwarte taping. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje. De kousen zijn ook volledig oranje.

Zoals alle Nike tenues zijn de Brighton & Hove Albion voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Brighton & Hove Albion voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Cucurella, Caicedo, Mitoma, Trossard, Enciso, Welbeck, Undav, Mac Allister en andere sterspelers.

Brighton voetbalshirts bestellen

De nieuwe Nike Brighton & Hove Albion voetbalshirts 2022-2023 kun je helaas alleen bestellen in de clubshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Premier League clubs. Check het in de onderstaande webshop! Directe levering!

Bestel je nieuwe Brighton voetbalshirt altijd in deze winkel!

Brighton thuisshirt 2022-2023

Brighton thuisshirt 2022-2023

Brighton uitshirt 2022-2023

Brighton uitshirt 2022-2023