Brighton & Hove Albion uitshirt 2020-2021

Brighton & Hove Albion heeft vandaag in samenwerking met de kledingsponsor Nike het nieuwe uitshirt gelanceerd. In dit uittenue speelt de Engelse club haar wedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup gedurende het seizoen 2020-2021. Aankomend seizoen spelen Nederlanders Joel Veltman en Davy Pröpper ook zijn wedstrijden voor Brighton & Hove Albion. Het Amerikaanse kledingmerk Nike is sinds 2014 verantwoordelijk voor het design van de shirts van de ‘’The Seagulls.’’ Nieuwsgierig naar het nieuwe uittenue van Brighton? Check de details hieronder!

Brighton & Hove Albion uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van Brighton & Hove Albion is gebaseerd op het Nike Challange III Teamwear template. De basiskleur van het shirt is geel en wordt versierd door blauwe details. Deze blauwe kleur komt terug in de biezen aan de onderkant van de mouwen van het shirt. Ook in de kraag komt de blauwe kleur terug. De kraag geeft een klassiek karakter aan het nieuwe uitshirt van de club. Het ontwerp doet denken aan de begin jaren ’80. Op de rechterkant van de borst is de swoosh geplaatst. Het logo van kledingsponsor Nike is blauw van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Brighton & Hove Albion. Hoofdsponsor van de club is American Express. Deze staat in blauwe shirts op het midden van het shirt. Afgelopen seizoen eindigde Brighton op de vijftiende plek in de Engelse Premier League, In dit nieuwe opvallende uitshirt hoopt de club het beter te doen. Het nieuwe uitshirt werd op zaterdag voor het eerst gedragen. Dit was in de wedstrijd tegen Chelsea FC. Na een vroege van Timo Werner, maakte Brighton Vlak voor tijd gelijk door middel van een penalty. Het nieuwe uittenue van Brighton & Hove Albion voor het seizoen 2020-2021 wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en gele voetbalkousen. Net zoals bij alle tenues van Nike wordt ook bij dit uitshirt van Brighton gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Brighton & Hove Albion voetbalshirts bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Brighton zijn op dit moment helaas alleen te bestellen in de officiële van de Engelse club. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van Engelse clubs? Of fan artikelen van Brighton check dan DEZE WEBSHOP!