Brighton & Hove Albion voetbalshirts 2019-2020

Brighthon & Hove Albion en Nike hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In deze tenues speelt de Engelse club de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2019-20. De club van manager Graham Potter eindigde afgelopen seizoen op een zeventiende plek in de Premier League en wist zich dus maar net te handhaven. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor de tenues van de Engelse club die haar thuiswedstrijden speelt in het Falmer Stadium. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2014 kledingsponsor van de club en beide partijen hebben een langjarige deal.

Brighton & Hove Albion thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Brighton & Hove Albion thuisshirt voor 2019-2020 wordt gekenmerkt door de dunne blauwe en witte verticale banen over het shirt. De blauwe banen zijn verdeeld in dunnere strepen en deze zijn ook weer uitgerust met diagonale, navy blauwe banen, waardoor het shirt een opvallend design heeft. Verder heeft het thuistenue van Brighton & Hove Albion de kenmerken van het Vapor template van Nike. De hals van het shirt is een combinatie tussen een diagonale en rechte hals. De binnenkant van de hals bevat een taping in het wit/goud. Deze taping loopt door in de nek op de achterkant van het voetbalshirt. In de hals staat ook het oprichtingsjaar van ''The Seagulls'': EST 1901. De swoosh van Nike op de rechterborst is ook goud en op de linkerborst prijkt het logo van de club. Sponsor American Express versiert het midden van de tenues van Brighton. De mouwen zijn uitgerust met flitsende zigzagbanen. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en witte kousen.

Brighton & Hove Albion uitshirt 2019-2020

Het uitshirt van Brighton & Hove Albion is dit jaar geheel zwart, met uitzondering van de mouwen. Deze zijn namelijk grijs en bevatten een design van zigzag strepen. Ook dit tenue is uitgerust met een Vapor hals en de logo's van Nike, de club en American Express zijn wit. De binnenkant van de hals bevat ook een zwarte taping en het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Brighton heeft dit seizoen ook een 3e shirt. Het Brighton & Hove Albion uitshirt van 2018-2019 wordt dit seizoen namelijk als 3e shirt gedragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Brighton & Hove Albion tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Jahanbakhsh, Saltor, Murray, Knockaert, Bissouma, Gross en andere sterspelers.

Brighton voetbalshirts bestellen

De nieuwe Brighton tenues kun je helaas alleen bestellen in de clubshop van de Engelse club. Check ook andere, goedkopere Brighton producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je nieuwe Brighton voetbalshirt altijd in deze winkel!