Brighton & Hove Albion thuisshirt 2021-2022

Brighthon & Hove Albion en Nike hebben gisteren het nieuwe Brighton & Hove Albion thuisshirt 2021-2022 officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt het keurkorps van manager Graham Potter de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het American Express Community Stadium gedurende 2021-2022. Nike is opnieuw de producent van de Brighton & Hove Albion tenues. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2019 de kledingsponsor van ''The Seagulls'' en dit contract loopt nog tot volgend jaar zomer.

Brighton & Hove Albion thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Brighton & Hove Albion thuisshirt 2021-2022 heeft dit jaar weer het traditionele design. Het tenue bevat verticale blauwe en witte banen, die op het midden onderbroken worden door het logo van hoofdsponsor American Express. De creditcardmaatschappij is sinds 2013 de shirtsponsor van de Engelse Premier League club. Verder is het tenue uitgerust met en brede, witte V-hals en is ook de band aan de onderkant van de mouwen wit. De binnenkant van de hals bevat nog een detail. Hier prijkt in het geel de tekst: ''10 Years at the Amex.'' De club speelt dit jaar namelijk tien jaar in het American Express Community Stadium. De rechterborst van het tenue bevat een gele swoosh en de andere borst bevat de badge van de club. Op de rechtermouw staat tijdens de wedstrijden in de competitie de officiële Premier League badge en de andere mouw bevat het logo van subsponsor Snickers UK. De zijkanten van het tenue bevatten een gele taping. Het Brighton & Hove Albion thuistenue 2021-2022 wordt dit jaar gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike staan. De kousen van het tenue zijn wit met aan de onderzijde een blauwe swoosh. Alle Nike tenues zijn dit seizoen weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Veltman, Tau, Moder, Welbeck, Bissouma, Caicedo, Trossard, Lamptey, Lallana en andere spelers of check het Brighton Hove Albion uitshirt 2021-2022.

Brighton voetbalshirts bestellen

De nieuwe Nike Brighton & Hove Albion voetbalshirts 2021-2022 kun je helaas alleen bestellen in de clubshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Premier League clubs. Check het in de onderstaande webshop! Directe levering!

Bestel je nieuwe Brighton voetbalshirt altijd in deze winkel!

Brighton & Hove Albio thuisshirt 2021-2022