Het nieuwe Bosnië & Herzegovina uitshirt 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door Adidas en de voetbalbond van het land. In dit nieuwe shirt speelt Bosnië de uitwedstrijden gedurende 2016-2017. Omdat het land tegen Ierland het onderspit delfde in de play-offs heeft het land zich niet geplaatst voor het EK van 2016. Bosnië & Herzegovina speelt dus in het nieuwe shirt de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Het land is ingedeeld in poule H met België, Griekenland, Estland en Cyprus. Het nieuwe uitshirt van Bosnië heeft een speciale print op het voetbalshirt.

Bosnië uittenue 2016-2017

Het nieuwe Bosnië-Herzegovina uitshirt 2016-2017 is overwegend wit en wordt dit jaar gekenmerkt door de zogenaamde tartan print in het zilver. Het shirt bevat een print van verschillende vakken over het shirt en heeft daarmee een soort burbery achtig design. Deze tartan print was erg populair in de vroegere Sovjet Unie. Verder zijn er blauwe accenten in het voetbalshirt verwerkt, welke afkomstig zijn van de vlag van het land en de kleur van het thuisshirt. De v-hals van het nieuwe Bosnië Herzegovina thuisshirt is blauw, evenals de drie strepen van Adidas over de schouders en mouwen. Het logo van de Duitse kledingsponsor staat bovendien op de rechter borst. Het Duitse sportmerk is sinds het WK van 2014 kledingsponsor van het nationale elftal en zal dat de komende jaren blijven. De andere borst bevat het logo van de voetbalbond van Bosnië Herzegovina: Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine or (N/FSBiH). De achterkant van het voetbalshirt bevat net onder de kraag de naam van het land. Het nieuwe Bosnië Herzegovina uittenue 2016-2017 wordt gecompleteerd door een wit short met aan de zijkanten blauwe strepen van het merk. Bovendien staan de logo's van Adidas en de voetbalbond op de shorts. De kousen van het nieuwe Bosnië uittenue zijn ook overwegend wit met blauwe accenten. Check hieronder de foto's van het nieuwe Bosnië Herzegovina uitshirt 2016-2017. Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn ook uitgerust met de Climacool technology van Adidas. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van zweet echt vocht. Eerder deze week werd het nieuwe Bosnië Herzegovina thuisshirt 2016-2017 al gelanceerd. In de nieuwe voetbalshirts schitteren sterren als Dzeko, Lulic en Pjanic.

Bosnië Herzegovina voetbalshirt kopen

Het nieuwe Bosnië-Herzegovina uitshirt 2016-2017 kan je vanaf bnu kopen in zowel volwassen maten als voor kinderen. De prijs van het voetbalshirt voor kinderen is € 65,- en voor volwassenen € 80,- € 85,-. Het is bovendien mogelijk het Bosnië voetbalshirt te laten bedrukken met de officiële bedrukking

die de spelers ook dragen op de achterkant van het voetbalshirt. Wil je liever andere Bosnië producten of goedkopere producten van Bosnië zoals retro shirts of t-shirts? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Bosnië Herzegovina uitshirt HIER
of in deze Bosnië shop!  (INCLUSIEF officiële bedrukking)

OF VERGELIJK DE PRIJZEN HIER!

Bosnie -herzegovina -uitshirt -2016-2017

Bosnië -Herzegovina -voetbalshirt -uit -2016-2017