10 november 2020

Bosnië en Herzegovina voetbalshirts 2020-2021

De nationale voetbalbond van Bosnië en Herzegovina en kledingsponsor adidas hebben inmiddels ook de nieuwe Bosnië & Herzegovina voetbalshirts 2020-2021 officieel gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt het nationale elftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in de periode 2020-2021. Het team van bondscoach Dušan Bajević heeft zich namelijk niet weten te plaaten voor Euro 2020. In de play-offs was Noord Ierland te sterk na het nemen van strafschoppen.

Bosnië & Herzegovina thuisshirt 2020-2021

Er was even sprake van dat het contract tussen adidas en de voetbalbond van Bosnië & Herzegovina niet verlengd zou worden, maar dit is tussentijds dus wel gebeurd. Het Duitse sportmerk is deze jaargang weer verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts en trainingskleding van het land. Deze functie heeft het merk sinds het WK van 2014. Beide nieuwe Bosnië & Herzegovina voetbalshirts 2020-2021 zijn gebaseerd op het standaard adidas Condivo 20 template. Het Bosnië & Herzegovina thuisshirt 2020-2021 is geheel blauw en wordt gekenmerkt door de all-over camouflage print. Een ander kenmerk van het Condivo template is de adidas EQT collar. Dit is een combinatie tussen een opstaande kraag en een V-hals en werd door adidas veel gebruikt in de voetbalshirts van begin jaren '90. De kraag van het Bosnië en Herzegovina thuisshirt is wit. Dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat de badge van de Bosnische voetbalbond, de Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine (N/FSBiH). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met witte adidas strepen.

Bosnië & Herzegovina uitshirt 2020-2021

Het Bosnië & Herzegovina uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template, maar is geheel wit. Ook dit voetbalshirt heeft een all-over camouflage print en is verder uitgerust met zwarte details. De drie adidas strepen op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor een dunne lijn in de V-hals en aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van adidas op de rechterborst is zwart. De linkerborst bevat de officiële badge van de voetbalbond en dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte adidas strepen. Ook deze tenues zijn weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Pjanic, Dzeko, Ahmedhodzic, Visca, Kolasinac, Sunjic en andere spelers.

Bosnië & Herzegovina voetbalshirt bestellen

Deze nieuwe voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen. Voor volwassenen hebben de tenues een prijs van € 89,95 en voor kinderen zijn de shirts € 69,95. Beide voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het Bosnië & Herzegovina voetbalshirt direct in de officiële adidas SHOP

of in deze fanshop (inclusief goedkope t-shirts)

Bosnie thuisshirt 2020-2021

Bosnie Herzegovina thuisshirt 2020-2021