Bosnië & Herzegovina uitshirt 2018-2019

Adidas heeft vorige week een nieuw uitshirt voor Bosnië & Herzegovina gelanceerd. Of dit shirt ook vaak gedragen gaat worden, is nog maar de vraag. Er gaan namelijk geruchten dat adidas en de nationale voetbalbond van Bosnië & Herzegovina steggelen over de voorwaarden en dat Umbro geïnteresseerd is om een contract te sluiten met de bond. Mocht dit verhaal naar het rijk der fabelen verwezen worden, dan speelt Bosnië & Herzegovina in dit nieuwe shirt de uitwedstrijden in de kwalificatiereeks ter voorbereiding op Euro 2020 en de UEFA Nations Cup wedstrijden. In de Nations Cup neemt Bosnië & Herzegovina het op tegen Oostenrijk en Noord Ierland. Check hieronder alle details van het uitshirt van adidas.

Bosnië & Herzegovina uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Bosnië & Herzegovina uitshirt voor 2018-2019 is geïnspireerd door een standaard template van adidas, namelijk het Regista 18 template. Het shirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de blauwe band over de borst. Ook de bovenkant van het voetbalshirt is blauw. De adidas trademark strepen staan op dit voetbalshirt aan de zijkanten en op de borst prijken de logo’s van de Bosnische voetbalbond en adidas. Het Duitse sportmerk is sinds het WK van 2014, waaraan Bosnië & Herzegovina deelnam, kledingsponsor van het land en de vertegenwoordigende elftallen. Nooit eerder plaatste het land zich voor een Europees kampioenschap. Het uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een blauw broekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Ook de logo’s van de voetbalbond en adi staan weer op de broekjes. De kousen zijn wit met blauwe adidas strepen.

Check hieronder nog een afbeeldingen van het nieuwe shirt, dat vanaf nu gedragen wordt door sterspelers als Dzeko, Pjanic, Ibisevic, Begovic, Spahic, Lulic en andere sterspelers. Check ook het thuisshirt voor de periode 2018-2019.

Bosnië & Herzegovina voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Bosnië & Herzegovina voetbalshirt kan je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar het thuisshirt of goedkopere fan t-shirts? Dan ben je aan het juiste adres bij de onderstaande webwinkel. Hier scoor je al fan t-shirts vanaf een prijs van € 24,95! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Bosnië voetbalshirt altijd in deze SHOP!