16 november 2015

Bosnië & Herzegovina keepersshirt 2016-2017

Het nieuwe Bosnië Herzegovina keepersshirt is inmiddels ook officieel gelanceerd door kledingsponsor Adiads en de voetbalbond van het land. In dit keepersshirt werken de keepers van Bosnië mogelijk de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende de periode 2016-2017. Bosnië en Herzegovina is tijdens de kwalificatie voor het WK ingedeeld in een poule H met Griekenland, Estland, Cyprus en de Rode Duivels. Het nieuwe keepersshirt van Bosnië is gepresenteerd in de eerste play-off wedstrijd tegen Ierland, welke met 1-1 gelijk werd gespeeld tegen Ierland. De tweede wedstrijd werd met 2-0 verloren, waardoor het land zich niet geplaatst heeft voor het EK. Voor het keepersshirt heeft Adidas hetzelfde template gebruikt als voor landen als Spanje, Duitsland en België.

Bosnië & Herzegovina keeperstenue 2016-2017

Het nieuwe Bosnië Herzegovina keepersshirt 2016-2017 is geheel rood met een ronde hals. Onder de rode hals bevindt zich een klein v-design. Een ander kenmerk van het template of design van het shirt is het design van ruiten over de de schouders en mouwen. Deze ruiten hebben verschillende tinten rood en hebben een glimmend effect. Verder bevat het keepersshirt weinig opvallende kenmerken. Wel staan evenals op de nieuwe Bosnië voetbalshirts de trademark strepen van Adidas op de zijkanten van het voetbalshirt. Op voorgaande voetbalshirts liepen deze strepen over de schouders en mouwen. Het logo van Adidas staat op de rechter borst in het zwart. De Duitse kledingsponsor werd voor het WK van 2014 als nieuwe kledingsponsor gepresenteerd. Dit was de eerste deelname van Bosnië aan een groot toernooi. Sinds het bestaan van het land in 1998 nam het land dus alleen deel aan het WK van 2010. De linker borst is uitgerust met het logo van de voetbalbond van Bosnië & Herzegovina: Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine (N/FSBiH). Zowel de binnenkant als de buitenkant van de kraag bevatten twee horizontale banen. Het nieuwe Bosnië & Herzegovina keeperstenue wordt gecompleteerd door een rood keepersbroekje met aan de zijkanten drie donkere Adidas strepen. Bovendien staan op de shorts de logo's van Adidas en de voetbalbond. De kousen zijn ook rood en hebben aan de bovenkant een donkere band. Check hieronder de foto's van de nieuwe keepersshirts waarin keepers als Begovic (Chelsea), Sehic (Quarabag) en Buric (Lech Poznan) hun wedstrijden voor het nationale elftal afwerken. De tenues van Bosnië bestaan uit polyester en zijn door Adidas uitgerust met de Climacool technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer voor een optimale prestatie van de spelers. Deze week lanceerde Adidas ook al het nieuwe Bosnië Herzegovina thuisshirt 2016-2017 en het nieuwe Bosnië uitshirt 2016-2017.

Bosnië & Herzegovina voetbalshirt 2016-2017 kopen

Helaas weten we niet waar de keepersshirts van Bosnië Herzegovina momenteel te koop zijn of worden. Wel kan je de nieuwe voetbalshirts van het land voor de komende twee seizoenen per direct kopen. De prijs van de shirts voor kinderen is € 65,- en voor volwassenen € 80,- € 85,-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van het land dragen!Of check goedkopere producten van het land in het overzicht hiernaast of hieronder. 

Koop het nieuwe Bosnië Herzegovina voetbalshirt HIER 
of in deze Bosnië shop!  (INCLUSIEF officiële bedrukking)

Bosnie -Hercegovina -keepersshirt -2016-2017

Bron: Facebook Bosnië & Herzegovina