Bosnië en Herzegovina voetbalshirts 2023-2024

De voetbalbond van Bosnië en Herzegovina en kledingsponsor Kelme hebben de nieuwe Bosnië en Herzegovina voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt Bosnië & Herzegovina de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK in Duitsland tijdens de periode 2023-2024. Bosnië speelt in poule J tegen Portugal, Ijsland, Luxemburg, Slowakije en Liechtenstein. Vanaf dit jaar verzorgt Kelme de voetbalshirts van het nationale voetbalelftal. Het Spaanse sportmerk heeft het stokje overgenomen van adidas.

Bosnië en Herzegovina thuisshirt 2023-2024

Het Bosnië en Herzegovina thuisshirt 2023-2024 is blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van bliksemschichten. In een aantal van deze banen is een design van horizontale lijnen verwerkt. Het voetbalshirt bevat een ronde hals, welke aan de zijkanten wit is. Ook het logo van Kelme op de rechterborst en de mouwen is wit. De linkerborst bevat het logo van de voetbalbond, de Nogometna/Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine (N/FSBiH). De zijkanten van het voetbalshirt bevatten een witte taping. Tijdens de EK kwalificatiebadges dragen de spelers de officiële Euro 2024 kwalificatiebadges op de mouwen. Dit zijn drie verschillende badges, waaronder de UEFA Foundation badge. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de naam van het land: Bosnia Herzegovina. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

De nieuwe Bosnië & Herzegovina voetbalshirts van Kelme kun je vooralsnog nergens bestellen. Check andere merchandising van het land in deze fanshop (inclusief goedkope t-shirts)

Bosnië Herzegovina thuisshirt 2023-2024