Bosnië en Herzegovina voetbalshirts 2022-2023

De nationale voetbalbond van Bosnië & Herzegovina en kledingsponsor adidas hebben nu ook de nieuwe Bosnië & Herzegovina voetbalshirts 2022-2023 gelanceerd. In deze tenues speelt het Bosnisch voetbalelftal de Nations League wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op Euro 2024. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design van de Bosnië & Herzegovina tenues. Het Duitse sportmerk is sinds de zomer van 2014 de kledingsponsor van het nationale elftal en de vertegenwoordigende teams.

Bosnië & Herzegovina thuisshirt 2022-2023

Het Bosnië & Herzegovina thuisshirt 2022-2023 heeft het standaard adidas Condivo 22 Match Day template. Het voetbalshirt is geheel blauw en bevat een all-over print van polygonen in verschillende formaten. Deze vlakken hebben wat weg van de panels van de adidas Tango voetbal. Het Bosnië voetbalshirt bevat een V-hals met witte accenten. Ook de adidas strepen op de schouders zijn wit en bovendien bevatten de zijkanten van het tenue een wit vlak met een diagonale, lichtblauwe baan. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst is uitgerust met de badge van de nationale voetbalbond, de Nogometna/Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovin (N/FSBiH). Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de voetbalbond en adidas. De kousen zijn blauw met aan de bovenkant witte adidas strepen.

Bosnië & Herzegovina uitshirt 2022-2023

Het Bosnië & Herzegovina uitshirt 2022-2023 heeft exact hetzelfde template als het Bosnië & Herzegovina uitshirt. Dit voetbalshirt is wit en bevat dezelfde all-over print van geometrische vormen als op het thuisshirt. Verder is het uittenue voorzien van zwarte details. Het adidas logo, de V-hals en de adidas strepen op de schouders zijn zwart. Daarnaast bevat het tenue aan de zijkanten een zwart vlak met een diagonale grijze lijn. De logo's van adidas en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Zoals alle adidas voetbalshirts zijn de Bosnië & Herzegovina tenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Bosnië & Herzegovina voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Džeko , Pjanić , Stevanović, Krunić , Ahmedhodžić, Gojak, Sušić , Kolašinac en nog meer spelers.

Bosnië & Herzegovina voetbalshirts bestellen

Deze nieuwe Bosnië & Herzegovina voetbalshirts kun je vanaf deze zomer bestellen. Voor volwassenen hebben de tenues een prijs van € 89,95 en voor kinderen zijn de shirts € 69,95. Beide voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het Bosnië & Herzegovina voetbalshirt direct in de officiële adidas SHOP

of in deze fanshop (inclusief goedkope t-shirts)

Bosnië Herzegovina thuisshirt 2022-2023

Bosnië & Herzegovina uitshirt 2022-2023