Het nieuwe thuisshirt van Bosnië Herzegovina voor 2016-2017 is officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de voetbalbond van Bosnië. In dit voetbalshirt speelde het nationale elftal van Bosnië Herzegovina voor het eerst in de play-off wedstrijd tegen Ierland op 13 november 2015, welke met 1-1 werd gelijk gespeeld. De tweede wedstrijd werd door Bosnië met 2-0 verloren, waardoor het zich niet geplaatst heeft voor Euro 2016. In dit voetbalshirt speelt het land op eigen bodem de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2016-2017. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 is Bosnië ingedeeld in poule H met Griekenland, België, Estland en Cyprus. Het nieuwe voetbalshirt van Bosnië herbergt de kleuren van de vlag van het land.

Bosnië Herzegovina thuistenue 2016-2017

Het nieuwe Bosnië & Herzegovina thuisshirt 2016-2017 is overwegend blauw met gele details. Zo is het nieuwe shirt uitgerust met een gele v-hals. Ook over de schouders en mouwen lopen de drie gele strepen van Adidas. Verder wordt het nieuwe voetbalshirt gekenmerkt door de brede gele horizontale baan over de borst. Deze baan wordt geflankeerd door dunnere witte banen. De rechter borst van het shirt bevat het logo van Adidas. Het Duitse sportmerk is sinds het WK van 2014 kledingsponsor van het nationale elftal en andere vertegenwoordigende teams. De andere borst bevat het logo van de Bosnische voetbalbond Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine or (N/FSBiH). Verder bevat de achterkant van het nieuwe Bosnië shirt een speciaal detail. Onder de kraag staat namelijk de naam van het land: Bosna I Hercegovina. Het nieuwe Bosnië thuistenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een blauw short met aan de zijkanten gele strepen van de kledingsponsor. Bovendien is het short uitgerust met de logo's van Adidas en de voetbalbond. De kousen zijn overwegend blauw met gele details aan de bovenkant. Check hieronder de foto's van het nieuwe Bosnië & Herzegovina voetbalshirt 2016-2017, waarin sterren als Pjanic, Lulic, Dzeko en andere sterren van het land zullen schitteren gedurende 2016-2017. De tenues van Bosnië bestaan voor 100% uit polyester en zijn door Adidas uitgerust met de Climacool of Adizero technology, welke zorgt voor ventilatie, vochtafvoer en verkoeling, waardoor de sterren van het team optimaal kunnen presteren. Check ook meer informatie over het nieuwe Bosnië Herzegovina uitshirt 2016-2017.

Bosnië Herzegovina voetbalshirt kopen

Het nieuwe Bosnië-Herzegovina voetbalshirt kan je vanaf nu kopen in de online Bosnië-Herzegovina shop van Subside Sports. Check daar ook de nieuwste t-shirts en retro shirts van het land dat in 2014 nog deelnam aan het WK. Inclusief officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of één van de sterspelers.

Dit betreft dezelfde bedrukking als de spelers van het land dragenCheck bovendien andere beschikbare en goedkopere Bosnië producten in het overzicht hiernaast of hieronder. 

Koop het nieuwe Bosnië Herzegovina thuisshirt 2016-2017 HIER 
of in deze Bosnië shop!  (INCLUSIEF officiële bedrukking)

OF VERGELIJK de prijzen HIER


Bosnie -herzegovina -thuisshirt -2016-2017-a


Bosnie -Herzegovina -voetbalshirt -2016-2017


Achterkant -bosnie -voetbalshirt -2016-2017