Blackburn Rovers voetbalshirts 2022-2023

Blackburn Rovers en kledingsponsor Macron hebben vandaag de nieuwe Blackburn Rovers voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd met het motto: ''MY CLUB – MY SHIRT.'' In deze tenues spelen de ''Rovers'' de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden in 2022-2023. Vorig seizoen eindigde Blackburn Rovers op de achtste plek in de Championship. Ook dit seizoen is Macron Sportswear weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Blackburn Rovers tenues. Het Italiaanse sportmerk is sinds medio 2021 de kledingsponsor van de Engelse voetbalclub.

Blackburn Rovers thuisshirt 2022-2023

Het Blackburn Rovers thuisshirt 2022-2023 heeft het iconische half-om-half design. De rechterkant is wit en de linkerkant blauw. De mouwen zijn contrasterend hieraan. De rechtermouw is blauw en de linkermouw wit. Daarnaast is het tenue uitgerust met rode accenten. De binnenkant van de blauw/witte y-hals is rood en hetzelfde geldt voor de band aan de achterkant van de hals. Ook het logo van Macron Sportswear op de rechterborst en de mouwen is rood. De linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Totally Wicked staat ook in het rood op het midden van het Blackburn Rovers thuisshirt 2022-2023. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt in een Gotisch lettertype de tekst: ''ARTE ET LABORE.'' De binnenkant van de hals bevat een blauw/wit label met daarin het logo van de club. Het Blackburn Rovers thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met rode lijnen. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van Macron en de club. De kousen zijn ook blauw/wit met uitingen van de club en Macron.

Blackburn Rovers uitshirts 2022-2023

Het Blackburn Rovers uitshirt 2022-2023 is dit jaar navy blauw en gevat een all-over print van het clublogo over de body van het voetbalshirt. De logo's overlappen elkaar en lopen in elkaar over. Verder heeft het Blackburn Rovers uittenue een klassieke look. Het voetbalshirt bevat een V-hals met gevouwen kraag. In de kraag is een subtiele blauwe lijn verwerkt. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is blauw. Het logo van Macron prijkt in het wit op de rechterborst en de mouwen en de linkerborst bevat de badge van de Engelse club. Hoofdsponsor Totally Wicked staat ook op dit tenue op het midden. In de nek op de achterzijde van dit tenue is ook weer het motto van de club verwerkt: Arte et Labore. De binnenkant van de hals bevat een blauw label met daarin het clublogo. Het Blackburn Rovers uittenue 2022-2023 wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje met blauwe accenten. De kousen zijn ook donkerblauw. In sommige uitwedstrijden draagt Blackburn Rovers het 3e voetbalshirt. Het Blackburn Rovers 3e voetbalshirt 2022-2023 is geheel rood en bevat een all-over print van rozen, geïnspireerd door de Lancashire roos uit het logo van de club. Daarnaast bevat het 3e shirt van Blackburn blauwe details. De brede v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn blauw. De logo’s van de club, Macron en Totally Wicked staan op dezelfde plek als op de andere twee voetbalshirts. Ook dit tenue bevat aan de binnenkant een label met daarin het clublogo en op de achterzijde van dit tenue staat ook het motto: ‘’Arte et Labore.’’ Dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met blauwe accenten. De kousen zijn ook volledig rood.

Zoals alle tenues van Macron zijn de voetbalshirts van Blackburn Rovers uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is verwerkt in de stof van de voetbalshirts en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De Blackburn Rovers tenues bestaan voor 100% uit Soft-lock polyester. Dit is een zacht polyester, welke de voetbalshirts een retro look geven. Het materiaal is afkomstig van gerecycled plastic, afkomstig van plastic waterflessen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Blackburn Rovers voetbalshirts 2022-2023, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Brereton, Dack, Markanday, Rothwell, Giles, Lenihan, van Hecke en nog meer spelers.

Blackburn Rovers voetbalshirt bestellen

De Blackburn Rovers voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf medio augustus bestellen voor volwassenen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL & hebben een prijs van € 89,95. Check ook andere Blackburn Rovers producten in deze winkels!

Bestel het Blackburn Rovers voetbalshirt altijd in de officiële MACRON WEBSHOP! 

Blackburn Rovers thuisshirt 2022-2023

Blackburn Rovers voetbalshirts 2022-2023

Blackburn Rovers uitshirt 2022-2023

Blackburn Rovers 3e voetbalshirt 2022-2023

Blackburn Rovers 3e voetbalshirt 2022-2023