16 juni 2017

Blackburn Rovers thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Blackburn Rovers thuisshirt voor 2017-2018 is deze week officieel bekend gemaakt door de Engelse club en kledingsponsor Umbro. In dit nieuwe shirt speelt Blackburn de League One en FA Cup thuiswedstrijden in Ewood Park gedurende komend seizoen. De Premier League kampioen eindigde afgelopen seizoen als 22ste in de Championship, waardoor het degradeerde naar het derde niveau van Engeland. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt van de Rovers.

Blackburn Rovers thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe shirt van Blackburn wordt zoals altijd gekenmerkt door het half-om-half design. De linkerkant van het shirt is blauw en de andere kant is wit. De mouwen zijn contrasterend hieraan, wat betekent dat de rechter mouw blauw is en de andere mouw wit. Verder is het nieuwe shirt uitgerust met een ronde hals en zijn de schouders uitgerust met een strip met daarin verschillende Umbro logo’s verwerkt. Op de rechter borst komt de dubbele diamant van de Engelse kledingsponsor terug. Umbro is sinds 2016-2017 kledingsponsor van de club en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2021. De linker borst bevat het logo van de club en op het midden van het shirt staat sponsor DAFABET. Aan de achterkant van de kraag is de bijnaam van de club verwerkt: ROVERS. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en blauwe kousen met witte details.

In deze tenues spelen vanaf nu spelers als Brown, Mulgrew, Stokes, Graham en andere spelers. Het nieuwe shirt kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van Blackburn. Mocht je deze niet kunnen bestellen, stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen hier eventueel bij helpen. Andere voetbalshirts voor 2017-2018 scoor je in DEZE SHOP!