13 september 2021

Blackburn Rovers voetbalshirts 2021-2022

Blackburn Rovers en kledingsponsor Macron hebben inmiddels ook de nieuwe Blackburgn Rovers voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. Deze tenues draagt het team van manager Tony Mowbray in de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden in 2021-2022. Macron is vanaf dit jaar de kledingsponsor van Blackburn Rovers. Het Italiaanse sportmerk is de opvolger van Umbro. Beide partijen tekenden een contract tot de zomer van 2026. 

Blackburn Rovers thuisshirt 2021-2022

Het Blackburn Rovers thuisshirt 2021-2022 heeft het bekende half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is wit en de linkerkant is blauw. Het tenue bevat dit jaar een ronde, blauwe hals. Aan de onderkant van de rechtermouw bevindt zich een blauwe band en aan de onderkant van de andere mouw een witte band. Daarnaast wordt het tenue gekenmerkt door het watermerk van de roos uit het logo van de club aan de linker onderkant. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Macron Sportswear en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Recoverite versiert het midden van het tenue. In de nek op de achterzijde van het thuisshirt staat de leus van de club: ''Arte Et Labore.'' Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe taping. De kousen van het thuistenue hebben ook deze kleurencombinatie.

Blackburn Rovers uitshirts 2021-2022

Het Blackburn Rover uitshirt 2021-2022 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar dan in een andere kleurencombinatie. De rechterkant van het uittenue is rood en de andere kant is zwart. De hals van het uitshirt is wit en de band aan de onderkant van de mouwen is contrasterend aan de kleur van dat gedeelte van het tenue. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue en hetzelfde geldt voor de roos en het motto van de Engelse voetbalclub. Het uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwart/rode kousen. Blackburn draagt dit seizoen ook een alternatief uitshirt. Het Blackburn Rovers 3e voetbalshirt is een eerbetoon aan het spelen van de play-off finale tegen Leicester City in het Wembley Stadium in 1991-1992. Dertig jaar geleden (25 mei 1992) promoveerde Blackburn Rovers ten koste van Leicester City naar de premier League. Het Blackburn Rovers 3e shirt 2021-2022 is volledig geel en bevat een blauwe polokraag. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is blauw. Het logo van Macron staat ook in het blauw op de rechterborst en de mouwen. Daarnaast bevat het derde tenue een all-over print van ruiten en diagonale lijnen. Dit betreft een zogenaamde jacquard print. Het derde tenue wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe taping. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Macron Blackburn Rovers voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Brereton, Dack, Dolan, Poveda, Gallagher, Pickering, Clarkson, McBride en nog meer spelers.

Blackburn Rovers voetbalshirts bestellen

De nieuwe Blackburn Rovers voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Deze voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het thuisshirt, uitshirt en 3e shirt is € 84,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de Blackburn Rovers voetbalshirts direct in de MACRON SHOP

of deze winkel! 

Blackburn Rovers thuisshirt 2021-2022

Blackburn Rovers uitshirt 2021-2022

Blackburn Rovers 3e shirt 2021-2022