Blackburn Rovers thuisshirt 2019-2020

Blackburn Rovers en Umbro hebben vandaag het nieuwe thuisshirt van de Engelse club gepresenteerd. Blackburn eindigde afgelopen seizoen op een vijftiende plaats in de Championship en speelt in het nieuwe thuisshirt dus ook weer de Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in Ewood Park gedurende 2019-20. Umbro is dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het Blackburn Rovers tenue. Het Engelse sportmerk is sinds 2016 kledingsponsor van de Rovers.

Blackburn Rovers thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Blackburn Rovers thuisshirt voor 2019-2020 heeft het iconische half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is wit en de andere kant is blauw. De mouwen zijn hier contrasterend aan. De rechtermouw is blauw en de linkermouw is wit. Beide mouwen bevatten aan de onderkant rode accenten. Het voetbalshirt van Blackburn is verder uitgerust met een ronde hals met daaronder in v-design in het blauw/wit. De achterkant van het tenue bevat in de nek de leus van de club: ''Arte et Labore.'' Op de achterkant van het tenue prijkt ook het logo van subsponsor WatsonRamsbottom Solicitors. Op de borst staan de logo's van de club en Umbro en op het midden van het tenue prijkt sponsor 10BET. Het nieuwe tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een lichtblauwe band. De kousen van het nieuwe thuistenue zijn ook geheel lichtblauw. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Blackburn Rovers voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Dack, Rodwell, Brereton, Travis, Mulgrew, Graham en andere sterspelers.

Blackburn Rovers voetbalshirt kopen

Het nieuwe Blackburn Rovers voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vooralsnog alleen in de clubshop van de Engelse club bestellen. Ben je op zoek naar andere tenues van Engelse clubs? Check het dan in deze winkel! 

Blackburn Rovers thuisshirt 2019-2020

Blackburn Rovers voetbalshirts 2019-2020

Blackburn voetbalshirt 2019-2020