22 augustus 2016

Blackburn Rovers 3e shirt 2016-2017

Het Blackburn Rovers 3e shirt is gelanceerd. In de wedstrijd tegen Cardiff City werd het shirt al door de voormalig kampioen van Engeland in gebruik genomen. Deze wedstrijd verloren de Rovers met 2-1. Het nieuwe 3e shirt zal de Engelse Championship ploeg voornamelijk dragen gedurende FA Cup en League Cup uitwedstrijden. Dit neemt niet weg dat het shirt (net zoals in de wedstrijd tegen Cardiff City) ook af en toe gedurende Championship uitwedstrijden in het seizoen 2016-2017 gedragen zal worden.

Rood Blackburn Rovers 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe 3e shirt van Rovers is overwegend rood van kleur. Het shirt wordt ook versierd met bordeaux rode horizontale banen op de body. Tevens is het shirt witte details rijk. Zo kent het Blackburn Rovers voetbalshirt een witte y vormige hals. Tevens is langs de zijkanten van het voetbalshirt een witte verticale bies te zien. De mouwen van het shirt zijn overwegend rood. Foto's die gemaakt zijn van het shirt gedurende de wedstrijd tegen Cardiff City tonen weinig verrassingen in het design. Het logo van Rovers komt terug op de linkerborst, terwijl de rechterborst een wit Umbro logo bevat. Het logo van hoofdsponsor Dafabet komt op het midden van het shirt terug. Het Blackburn Rovers 3e tenue bestaat verder uit een rood short en rode kousen. Sterren als Stokes, Marshall, Guthrie, Duffy en Graham zullen geregeld te bewonderen zijn in dit tenue. Ben je benieuw naar foto's van dit tenue? Check het hieronder!

Blackburn Rovers voetbalshirt kopen

Het nieuwe Blackburn Rovers shirt kan je vanaf september kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je je Blackburn Rovers voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Of stuur ons gerust een e-mail. Directe levering!

Koop het nieuwe Blackburn Rovers shirt binnenkort in deze shop!

Blackburn Rovers 3e Shirt 2016-2017