Blackburn Rovers voetbalshirts 2020-2021

Blackburn Rovers en Umbro hebben inmiddels ook de nieuwe Blackburn Rovers voetbalshirts 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze tenues spelen de Rovers de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden dit seizoen. Forest eindigde vorig seizoen op een zevende plaats en speelt dit seizoen dus opnieuw op het tweede niveau van Engeland. Sinds 2016 is Umbro de kledingsponsor van Blackburn en ook dit seizoen is het Engelse sportmerk verantwoordelijk voor de productie en het design van de tenues van de club van manager Tony Mowbray. Beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2021.

Blackburn Rovers thuisshirt 2020-2021

Het Blackburn Rovers thuisshirt 2020-2021 heeft het traditionele design en heeft dit jaar ook een klassieke look. Dit komt met name door de v-hals en de gevouwen kraag. De rechterkant van het tenue is wit en de andere kant is blauw. De tint blauw is donkerder dan op de shirts van vorig seizoen. De mouwen zijn contrasterend hieraan. De rechtermouw is blauw en de andere mouw is wit. Beide mouwen worden afgesloten door een rode band. Op de rechterborst prijkt het Umbro logo in het zwart en de andere borst bevat de clubbadge. Vanaf dit seizoen is Roverite Compression de shirtsponsor van de club en het logo van het bedrijf prijkt op het midden van de tenues. Op de achterkant van het voetbalshirt staat nog wel het logo van Watson Ramsbottom Solicitors. Het thuistenue van Blackurn wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met op de achterkant van de pijpen een blauwe band. De kousen zijn blauw met een brede witte band en dunnere rode band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Blackburn Rovers voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Holtby, Dack, Armstrong, Gallagher en nog meer spelers. De nieuwe Blackburn tenues kun je vooralsnog alleen in de clubshop van de Engelse club bestellen. Ben je op zoek naar andere tenues van Engelse clubs? Check het dan in deze winkel! 

Blackburn Rovers thuisshirt 2020-2021