5 juli 2016

Blackburn Rovers thuisshirt 2016-2017

Blackburn Rovers en kledingsponsor Umbro hebben het nieuwe thuisshirt 2016-2017 officieel bekend gemaakt. Umbro en de Engelse club hebben net een nieuw 5-jarig contract getekend. Dit is het eerste voetbalshirt sinds dat het contract getekend is. Blackburn Rovers zal in dit voetbalshirt de wedstrijden spelen in de Championship en de bekerwedstrijden in de FA Cup en League Cup in Ewood Park. Blackburn Rovers is afgelopen seizoen op een vijftiende plaats geëindigd dus speelt komend seizoen opnieuw in de Championship. We bespreken hieronder het design van het nieuwe shirt.

Blackburn Rovers thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe thuisshirt van Blackburn Rovers heeft natuurlijk het iconische half-om-half design. De belangrijkste kleuren zijn blauw en wit. De kleur rood is gebruikt voor enkele details. Zo is de voorkant van de v-hals rood en de achterkant blauw. Ook de biesjes op de mouwen hebbeneen rode kleur. De rode kleur is een knipoog naar de Lancashire roots van de club. Op de voorkant is de naam van Dafabet als hoofdsponsor te zien. Dafabet is een Aziatisch online game- en gok-website. Op de rechterborst het logo van Umbro en aan de andere kant het embleem van de Rovers. Op de mouwen is er ook ruimte gemaakt voor kledingsponsor Umbro. Een leuk detail is te vinden in de kraag van het Blackburn Rovers 2016-2017 shirt. Aan de binnenkant staan de coordinaten van het stadion Ewood Park, 53.7286° N, 2.4892° W. Daarboven de tekst Rovers F.C. Umbro heeft dit template ook gebruikt voor de nieuwe 2016-2017 voetbalshirts en tenues van onder andere PSV, West Ham United en Everton. Het Blackburn Rovers shirt is gemaakt van lichtgewicht polyester, wat zorgt voor ademend vermogen en meer comfort. De Blackburn Rovers voetbalbroekjes zijn overwegend wit en gemaakt van geweven stretch polyester. Aan de achterkant van het broekje loopt een blauwe strook. De Blackburn Rovers kousen zijn blauw met een wit met rode baan. In de witte baan is het logo van Umbro terug te vinden. Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts en tenues, waarin sterren als Marshall, Duffy, Hanley, Evans, Taylor en andere sterren komend seizoen schitteren. Check Blackburn Rovers uitshirt 2016-2017.

Blackburn Rovers voetbalshirt kopen

Het nieuwe Blackburn Rovers shirt kan je vanaf juli/augustus kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je je Blackburn Rovers voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Directe levering!

Koop het nieuwe Blackburn Rovers shirt binnenkort in deze shop!

Blackburn -rovers -thuis -shirt -2016-2017