19 augustus 2016

Blackburn Rovers uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Blackburn Rovers uitshirt 2016-2017 is inmiddels ook officieel gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt Blackburn de uitwedstrijden in de Championship gedurende 2016-2017. Blackburn is afgelopen seizoen op een vijftiende plaats geëindigd op het tweede niveau van Engeland, waardoor het komend seizoen weer in de Championship zal acteren. In dit voetbalshirt speelt de club, die haar thuiswedstrijden speelt in Ewood Park, ook de uitwedstrijden in de FA Cup. We bespreken het design van het nieuwe shirt kort hieronder.

Blackburn Rovers uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe voetbalshirt van Blackburn Rovers is geheel zwart en bevat twee diagonale banen over de linker schouder. Deze banen zijn geheel in stijl van de clubkleuren van Blackburn Rovers: blauw/wit. De rechter borst van het nieuwe shirt bevat het logo van Umbro. De Engelse kledingsponsor verzorgt sinds 2016 de voetbalshirts en tenues van de Engelse club. De andere borst bevat het logo van de club, terwijl op het midden van het shirt DAFABET als hoofdsponsor staat. Verder bevat de binnenkant van het nieuwe Blackburn Rovers uittenue nog een speciaal detail. Hierin staan namelijk de coordinaten van het stadion van de club, Ewood Park, 53.7286° N, 2.4892° W. Het nieuwe Blackburn Rovers uittenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje waarop ook de logo's van de club en Umbro staan. De kousen zijn bovendien zwart en bevatten aan de bovenkant een blauwe band, omringd door twee witte banen. Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts en tenues, waarin sterren als Marshall, Duffy, Hanley, Evans, Taylor en andere sterren komend seizoen schitteren. Check ook het nieuwe Blackburn Rovers thuisshirt voor 2016-2017.

Blackburn Rovers voetbalshirt kopen

Het nieuwe Blackburn Rovers shirt kan je vanaf september kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je je Blackburn Rovers voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Of stuur ons gerust een e-mail. Directe levering!

Koop het nieuwe Blackburn Rovers shirt binnenkort in deze shop!

Blackburn -rovers -uit -shirt -2016-2017