14 november 2015

België trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe trainingsshirt van de Rode Duivels voor Euro 2016 is vandaag officieel gelanceerd door de KBVB en Adidas. In dit trainingsshirt werken de spelers van België de trainingen en warming-up voorafgaande aan de wedstrijden tijdens Euro 2016 en voorafgaande aan de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voor bereiding op het WK van 2018. Tijdens de kwalificatie voor het EK van 2016 zijn de Rode Duivels ingedeeld poule H met Griekenland, Bosnië Herzegovina, Cyprus en Ierland. Het nieuwe trainingsshirt van België heeft een voor België bekende kleur!

België Euro 2016 trainingsshirt

Het nieuwe België trainingsshirt 2016-2017 is geheel antraciet grijs, bijna tegen het zwarte aan. Zwart is de laatste jaren de kleur van het uitshirt geweest, maar is dit jaar niet de kleur van het nieuwe uitshirt voor Euro 2016 te worden. Het nieuwe uitshirt is namelijk licht blauw. Verder is het nieuwe trainingsshirt van België uitgerust met een v-hals met aan de achterkant een rode baan. Opvallend aan de nieuwe trainingsshirts van de Rode Duivels is dat de trademark strepen van Adidas niet over de schouders en mouwen lopen, maar zich aan de zijkanten van het shirt bevinden. Ook deze zijn overigens rood. Het logo van de Duitse kledingsponsor is ook rood. Sinds de zomer van 2014 is Adidas kledingsponsor van het nationale elftal van België. Net na het WK van 2014 maakten Adidas en de KBVB bekend dat het sportmerk de opvolger werd van Burrda. De andere borst bevat het logo van de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Het midden van het nieuwe training shirt van België bevat de hoofdsponsor van de voetbalbond: ING! Check ook meer informatie over het nieuwe België Euro 2016 thuisshirt en het nieuwe België Euro 2016 uitshirt. De nieuwe wedstrijdkleding en nieuwe trainingskleding van België bestaat voor 100% uit polyester bestaat en dat deze is uitgerust met de Adizero technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht. Vanaf begin 2016 worden de nieuwste trainingsshirts gedragen door sterren als Hazard, Fellaini, Nainggolan, De Bruyne, Vertonghen, Vermaelen, Lukaku en nog meer andere sterren.

België trainingsshirt kopen

Het nieuwe België trainingsshirt 2016-2017 kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het trainingsshirt van België is ongeveer € 43,- voor volwassenen en € 40 voor kinderen. Laat daar ook je België voetbalshirt bedrukken met de officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of één van de sterspelers van het elftal. Check ook het overzicht met beschikbare Rode Duivels producten in het overzicht hiernaast of hieronder of check de België retro collectie bij Sportus.nl. Directe levering!

Koop het nieuwe shirt in de  officiële Rode Duivels shop 

of in de België shop.

of in de grootste België shop online (inclusief goedkopere t-shirts)


Belgie -trainingsshirt -2016-2017