Rode Duivels trainingsjack 2020-2021

De spelers van het Belgische nationale voetbalelftal dragen tijdens het EK van 2020 ook weer een nieuw trainingsjack. Veel zullen we dit nieuwe jack niet zien. Het trainingsjack wordt door de Rode Duivels alleen gedragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de EK 2020 wedstrijden en overige interlands gedurende 2020-2021. In dit jack zien we de spelers ook wanneer het nationale volkslied van België (de Brabançonne) wordt afgespeeld. Daarna worden de jacks uitgedaan en zijn de spelers klaar om de wedstrijd te beginnen.

Het zwarte Rode Duivels anthem trainingsjack 2020-2021

Het België trainingsjack voor 2020-2021 is het enige item uit de nieuwe Euro 2020 collectie waarbij de strepen geheel doorlopen over de mouwen. De strepen op het België trainingsjack zijn rood. Op andere items uit de collectie zijn de strepen aan de ene kant rood en aan de andere geel, bij dit jack dus niet. Verder is het trainingsjack van de Rode Duivels geheel zwart en prijkt op de rechterborst het adidas logo in het geel. De andere borst is uitgerust met het nieuwe embleem van de Belgische voetbalbond. Dit logo lanceerde de bond daags voor de bekendmaking van het nieuwe Rode Duivels voetbalshirt voor het EK van 2020. Het embleem van de bond bestaat vanaf nu uit drie verticale banen in de kleuren van de Belgische vlag (zwart/geel/rood) met daarnaast een halve cirkel in het zwart. Deze vormen samen de letter B van het land. De B wordt omringd door een goud schild met daarboven een kroon en eronder een lauwerkrans. Het België trainingsjack voor het EK van 2020 bevat verder een hoge hals met doorlopende rits. De zijkanten van het trainingsjack zijn uitgerust met zakken. Het jack heeft een strakke pasvorm. Het is namelijk gemaakt van een speciaal fleece materiaal. Hierin is spandex verwerkt en dit zorgt ervoor dat het trainingsjack naadloos aansluit op het lichaam.

Dit trainingsjack kan perfect gecombineerd worden met de zwarte trainingsbroek van het nieuwe Rode Duivels trainingspak. Alle nieuwe trainingskleding van het keurkorps van trainer Martinez is uitgerust met de nieuwe adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

België anthem jack 2020-2021 kopen

Het België anthem trainingsjack voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Dit jack heeft een prijs van € 89,95 en is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het jack is niet beschikbaar voor kinderen. Wel kun je andere trainingsjacks voor kinderen bestellen. Deze bestel je al vanaf € 59,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Rode Duivels trainingsjack altijd in deze SHOP 

of in deze officiële adidas winkel! 

Rode Duivels trainingsjack 2020-2021

Zwart Rode Duivels trainingsjack 2020-2021