14 november 2015

België presentatiepak 2016-2017

Het nieuwe trainingspak of presentatiepak van de Rode Duivels voor Euro 2016 is officieel gelanceerd door Adidas en de KBVB. Dit trainingspak wordt door het nationale elftal van België gedragen in de voorbereiding op de Euro 2016 wedstrijden en in de voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende de periode 2016-2017. In dit nieuwe pak wordt niet getraind, maar het wordt vooral gebruikt tijdens het reizen naar de wedstrijden en het verblijf in hotel voorafgaande aan de wedstrijden van de Rode Duivels. Daarnaast wordt het nieuwe presentatiepak gedragen wanneer de spelers de pers te woord staan na afloop van de wedstrijden. Vaak zijn de kleuren van het presentatiepak gebaseerd op de kleuren van het thuisshirt of uitshirt. Dit is bij België niet het geval.

Grijs België trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Rode Duivels EK 2016 trainingspak heeft namelijk een antraciet grijze kleur als belangrijkste kleur. Het trainingsjack van het België trainingspak is geheel donker grijs gekleurd. Wel bevat het jack rode accenten, welke afkomstig zijn uit de kleuren van het thuisshirt van de Rode Duivels. De rode accenten komen terug in de drie strepen van Adidas, die over de zijkant van het jack lopen. Verder bevat het trainingsjack een capuchon. Ook de hals van de capuchon bevat een subtiele rode omranding. De rechter borst bevat het logo van Adidas in het rood en de bies aan de onderkant van de mouwen heeft ook deze kleur. Het Duitse sportmerk is sinds 2014 verbonden aan de Belgische voetbalbond. De andere borst bevat het logo van de Koninklijke Belgische voetbalbond. Verder bevat het trainingsjack aan de zijkanten twee zakken. Adidas heeft aan de achterkant van het jack een nieuwe dimensie toegevoegd. Hier bevinden zich namelijk ventilatiegaatjes. Het nieuwe België presentatiepak 2016-2017 wordt gecompleteerd door een antracatiet gekleurde trainingsbroek. Ook hierop zijn de logo's van de KBVB en Adidas aanwezig. De drie strepen van Adidas op de trainingsbroek hebben dezelfde kleur. Kenmerkend aan de trainingsbroek van België zijn de twee zakken met rits aan de zijkanten en bovendien heeft de broek een strakke pasvorm. De broek valt namelijk getailleerd rondom de enkels en kuiten. De onderkant is ook uitgerust met ritsen, zodat je de broek makkelijk over (voetbal)schoenen aan en uit kunt doen. Het materiaal van de pakken is een woven polyester en daarnaast zijn de nieuwe trainingspakken van de Rode Duivels uitgerust met de Climacool of Adizero technologie voor optimale prestaties. Check hieronder de foto's van het nieuwe België trainingspak 2016-2017, welke gedragen wordt door sterren als Hazard, Courtois, Vertonghen, De Bruyne, Vermaelen, Benteke, Lukaku en nog meer sterren. De KBVB en Adidas lanceerden ook een trainingspak waarin de spelers ook echt de trainingen en warming-up afwerken. Check deze hier! 

België Euro 2016 trainingspak kopen

Het nieuwe België presentatiepak 2016-2017 kan je per direct kopen in de onderstaande shops voor KIDS en volwassenen. De prijs van het pak voor volwassenen is ongeveer € 120,- en voor kinderen € 100,-. Check ook andere producten van de Rode Duivels in onderstaande shops of check het overzicht van België producten hiernaast of hieronder. Check dus ook goedkopere voetbalshirts en t-shirts van België of laat je shirt voorzien van de officiële bedrukking! Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe België pak in de Adidas shop

of in de speciale Rode Duivels shop!

of hier! 


of scoor hier goedkope t-shirts van België!

Rode -Duivels -presentatiepak -2016-2017

Belgie -trainingspak -2016-2017