15 november 2015

België keepersshirt 2016-2017

Het nieuwe België keepersshirt voor het EK van 2016 is officieel gelanceerd door de KBVB en kledingsponsor Adidas. Dit gebeurde tijdens de oefenwedstrijd van België tegen Italië op 13 november 2015. Deze wedstrijd werd door België met 3-1 gewonnen. In dit shirt werken sterren als Courtois (Chelsea), Mignolet (Liverpool), Gillet (KV Mechelen) of Sels (AA Gent) de wedstrijden tijdens Euro 2016 af en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Tijdens de kwalificatie voor het WK zijn de Rode Duivels ingedeeld in groep H met Bosnië Herzegovina, Griekenland, Estland en Cyprus. De keepers van België spelen de wedstrijden tijdens de periode 2016-2017 in ieder geval in een opvallend keepersshirt.

Groene België keepersshirt Euro 2016

Het nieuwe België keepersshirt 2016-2017 heeft een heldere (appel) groene kleur als belangrijkste kleur en is verder voorzien van zwarte accenten. Het shirt bevat een wat hogere ronde hals met daaronder een klein v-design. Verder wordt het shirt gekenmerkt door het design van ruiten over de schouders. Dit design is hetzelfde als de keepersshirts van onder andere Duitsland en Spanje voor Euro 2016 en de periode 2016-2017. Dit design is een nieuw template van Adidas. De drie trademark strepen van Adidas staan deze jaargang niet op de schouders en mouwen, maar lopen langs de zijkanten van het shirt en zijn zwart. Op de rechter borst staat het logo van de Duitse kledingsponsor in het zwart. Adidas is sinds de zomer van 2014 kledingsponsor van België en alle vertegenwoordigende teams. De andere borst bevat het logo van de KBVB. Verder bevat het shirt weinig opvallende details. Zowel de binnenkant als de buitenkant van de kraag bevat nog een horizontale witte en zwarte strip. Het nieuwe keeperstenue van de Rode Duivels wordt gecompleteerd door een groen keepersbroekje met daarop de logo's van de voetbalbond en Adidas. Ook de kousen hebben deze kleur en beide items bevatten zwarte accenten. Check hieronder de foto's van het nieuwe keeper shirt van België, welke uitgerust zijn met de Climacool technologie. Deze technologie zorgt voor ventilatie, afvoer van zweet en verkoeling.

België keepersshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe België keepersshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen voor zowel kinderen als volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 90,- en voor KIDS € 70,-. Hiet is mogelijk het voetbalshirt te voorzien van de namen en nummers van keepers als Courtois en Mignolet of van een eigen naam en nummer. Wil je andere producten van de Rode Duivels? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending

Koop het nieuwste keepersshirt van in deze shop

en deel hieronder je mening!
Belgie -keepersshirt -2016-2017
Belgie -keeper -shirt -euro -2016

Bron foto's: Instagram Belgian Red Devils.