4 november 2015

België anthem trainingsjack 2016-2017

De Rode Duivels zullen voorafgaande aan de Euro 2016 wedstrijden en WK kwalificatiewedstrijden het veld betreden met een stijlvol trainingsjack. Dit jack is vandaag namelijk door Adidas en de Belgische voetbalbond officieel gelanceerd. Dit jack wordt niet alleen gedragen bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de wedstrijden gedurende 2016-2017, maar ook tijdens het afspelen van het volkslied van België voor deze wedstrijden. De Rode Duivels nemen als groepshoofd deel Euro 2016 en zijn tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 ingedeeld in een poule (H) met Bosnië Herzegovina, Griekenland, Estland en Cyprus. Uiteraard is het anthem jack geheel in stijl van de Belgische kleuren.

Rode België Euro 2016 anthem trainingsjack

Het nieuwe België Euro 2016 anthem trainingsjack is geheel rood en is bovendien uitgerust met een baseball achtige kraag. Wat verder opvalt aan het jack is dat er geen drie strepen van Adidas over de schouders en mouwen lopen. Wel bevat het jack speciale details uit de kleuren van de Belgische vlag. Zo bevat de binnenkant een zwarte en gele strip. In de gele baan is de vlag van België verwerkt. De rechter borst bevat het logo van de Duitse kledingsponsor in het zwart. Adidas en de KBVB maakten vlak voor het WK van 2014 bekend dat het merk direct na het WK van 2014 kledingsponsor van de Rode Duivels zou worden. De andere borst is uitgerust met het logo van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB). Verder is het anthem jack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Beide zakken zijn uitgerust met een rits. De achterkant van het trainingsjack is uitgerust met dezelfde strip als aan de binnenkant van de kraag staat en bovendien staat de naam van het land (BELGIUM) op de achterkant. Check hieronder de foto's van de nieuwe jacks van de Rode Duivels, waarmee de spelers het veld zullen betreden voorafgaande aan de Euro 2016 en WK kwalificatie 2016-2017 wedstrijden. Deze wordt dus gedragen door sterren als Hazard, Fellaini, Kompany, De Bruyne, Lukaku en Witsel. De jacks bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Climacool technologie van Adidas. Check ook meer info over het nieuwe België thuisshirt 2016-2017 en uitshirt 2016-2017.

België Euro 2016 anthem trainingsjack kopen

Het nieuwe België trainingsjack 2016-2017 kan je vanaf nu zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het België jack voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. Directe levering en gratis verzending. Check ook meer beschikbare Rode Duivels producten in het overzicht hiernaast. En laat je Rode Duivels shirt voorzien van de officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers.

Koop het nieuwe België trainingsjack in de officiële Rode Duivels shop
of in de Rode Duivels voetbalshop!

Belgie -anthem -trainingsjack -2016-2017

Belgie -anthem -jack -2016-2017