11 juli 2019

Bayer Leverkusen voetbalshirts 2019-2020

Bayer Leverkusen en JAKO hebben vandaag het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 gelanceerd met de leus #ICHHABSAN. In dit nieuwe thuistenue speelt het keurkorps van trainer Peter Bosz de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League thuiswedstrijden gedurende 2019-2020 in de BayArena. Bayer Leverkusen eindigde afgelopen seizoen op een vierde plek in de Duitse competitie en speelt daardoor in de Champions League. Het Duitse sportmerk JAKO is sinds 2016 kledingsponsor van de club en blijft dit in ieder geval tot de zomer van 2022.

Bayer Leverkusen thuisshirt 2019-2020

Het Bayer Leverkusen thuisshirt voor 2019-2020 is geheel rood en wordt gekenmerkt door de diagonale strepen over het voetbalshirt. De mouwen hebben deze strepen niet, maar zijn wel rood en worden afgesloten door een zwarte band. Verder bevat het tenue een subtiele V-hals met aan de achterkant een zwarte band. Het logo van JAKO prijkt in het wit op de rechterborst en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Hoofdsponsor Barmenia versiert het midden van het tenue en de trademark tekens van JAKO staan op de mouwen. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt staat de bijnaam van de Duitse club: Werkself. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen met een zwarte band met daarin de initialen van de club: B04.

Bayer Leverkusen uitshirt 2019-2020

Het Bayer Leverkusen thuisshirt van 2018-2019 wordt dit seizoen als uitshirt gebruikt. Dit betreft het zwarte voetbalshirt met over het midden van het tenue een brede verticale band, welke verdeeld is in dunne rode strepen en geflankeerd wordt door twee dunne, witte strepen. Dit shirt bevat een ronde hals en de bies aan de onderkant van de mouwen is ook rood/wit. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Bayer Leverkusen voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Sinkgraven, Havertz, Paulo Henrique, Bailey, Diaby, Alario en nog meer sterspelers.

Bayer Leverkusen voetbalshirts bestellen

De nieuwe Bayer Leverkusen tenues kun je vanaf medio juli/augustus bestellen in de onderstaande webshops. In deze winkels is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Duitse club. Ben je op zoek naar andere producten van de Duitse club? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Bayer Leverkusen voetbalshirt in DEZE SHOP

of deze webshop!

Bayer Leverkusen thuisshirt 2019-2020