5 februari 2016

Bayer Leverkusen thuisshirt 2016-2017

Tegelijkertijd met de bekendmaking van de deal tussen JAKO en Bayer Leverkusen werd het nieuwe Bayer Leverkusen thuisshirt 2016-2017 officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor JAKO. In dit nieuwe shirt speelt Leverkusen de Bundesliga, DFB Pokal en Champions of Europa League wedstrijden gedurende 2016-2017 in de BayArena. Het Duitse sportmerk JAKO is de opvolger van Adidas, welke al sinds de jaren '70 kledingsponsor was van de club. JAKO heeft zich in ieder geval voor de komende twee jaar aan Bayer Leverkusen verbonden.

Bayer Leverkusen thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Bayer Leverkusen voetbalshirt 2016-2017 is overwegend zwart met rode accenten. Deze rode accenten komen allereerst terug in de flitsende strepen over de borst. Deze elf strepen zijn een verwijzing naar de bijnaam van de club: Werkself. Onder deze banen bevinden zich ook nog een aantal horizontale rode strepen, welke ook terug komen aan de onderkant van de van de mouwen. De bijnaam van de club staat ook op de achterkant van het voetbalshirt. Verder bevat het nieuwe shirt een klassieke ronde hals met diagonale details. De rechter borst bevat het logo van JAKO en de andere borst het embleem van de club. Hoofdsponsor van Bayer Leverkusen is LG, welke op het midden van het shirt prijkt. Het nieuwe Bayer Leverkusen tenue 2016-2017 wordt gecompleteerd door een zwart short en zwarte kousen met rode details. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt van Leverkusen en check hier meer details over de deal tussen de club en het Duitse merk. Check ook het nieuwe Bayer Leverkusen uitshirt 2016-2017.

Bayer Leverkusen voetbalshirt kopen

Het nieuwe voetbalshirt van Leverkusen voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in deze Leverkusen shop of in  online shop van Subside Sports. De prijs van het shirt is ongeveer € 80,- voor volwassenen en € 65,- voor kinderen. Uiteraard is het dan mogelijk de shirts van Leverkusen te voorzien van de officiële bedrukking van alle sterspelers. Directe levering!

Heb je een mening over het shirt? Deel het hieronder!

Bayer -Leverkusen -thuisshirt -2016-2017