30 januari 2018

Bayer Leverkusen en JAKO verlengen contract tot 2022

Nieuws vanuit Duitsland! Bayer Leverkusen en kledingsponsor JAKO brachten vandaag het nieuws naar buiten dat het contract tussen beide partijen verlengd is tot en met het seizoen 2021-2022. Het contract tussen beide Duitse bedrijven liep aan het eind van dit seizoen af, maar is nu dus met in ieder geval vier seizoenen verlengd. JAKO verzorgt sinds het seizoen 2016-2017 de tenues en trainingskleding van de Duitse topclub en volgde destijds adidas op dat sinds 1976 kledingsponsor was van de club van trainer Heiko Herrlich. In Nederland is JAKO onder andere kledingsponsor van SC Heerenveen en FC Volendam.

Uiteraard hebben we ook nog een reactie van zowel Bayer Leverkusen als van JAKO. Bayer Leverkusen directeur Michael Schade reageert als volgt: ‘’We zijn erg blij met de samenwerking met een professionele en efficiënte partner als JAKO. We verlengen het contract niet alleen op basis van financiële gronden. Sinds de start van onze samenwerking anderhalf jaar geleden, heeft JAKO bewezen de perfecte partner voor ons te zijn. Ze staan bekend om hun perfecte materialen, hun unieke service, flexibiliteit en creativiteit. Wat dat betreft is JAKO binnen een korte tijd premium partner van ons geworden. We willen hun steun en expertise de komende jaren zeker houden. Voor JAKO zijn we bovendien de nummer 1 partner. Dat merken we in alles!’’

Ook JAKO directeur Rudi Sprugel geeft een reactie op het verlengen van het contract tussen beide partijen: ‘’We zijn erg verheugd met het feit dat het contract tussen Bayer Leverkusen 04 en JAKO verlengd is. Dit betekent dat we een topclub met een internationaal profiel in ons portfolio houden voor tenminste vier seizoenen. De verlenging van het contract is voor ons een logische stap. Beide partijen profiteren namelijk van elkaar. Wij zijn blij met de expertise van Bayer Leverkusen in alle geledingen en we doen iedere dag ons best om de club en haar fans top kwaliteit te leveren. Daarnaast heeft het partnership ons nader tot elkaar gebracht. We willen dit de komende jaren nog meer naar buiten brengen. We hebben ideeen om als merken nog meer zichtbaar te worden en nieuwe kansen te benutten. Ik kijk dan ook uit naar de tweede seizoenshelft en ik ga ervan uit dat Bayer Leverkusen zich snel plaatst voor Europees voetbal.’’ De uitgangspositie is in ieder geval goed. Op het moment van schrijven bezet Bayer Leverkusen een tweede plaats in de Bundesliga.

De komende vier jaar is Bayer Leverkusen in ieder geval nog in de voetbalshirts van JAKO Sportswear te zien. We verwachten dat de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2018-2019 medio mei/juni door de club worden gelanceerd.

De nieuwste JAKO Bayer Leverkusen voetbalshirts kan je altijd bestellen in deze online winkel

Of check JAKO teamkleding in deze SHOP!