Bayer Leverkusen en de nieuwe kledingsponsor JAKO hebben nu ook een 4e shirt gelanceerd. Dit 4e shirt draagt Bayer Leverkusen in een aantal uitwedstrijden in de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League gedurende 2016-2017. Het nieuwe shirt is een ode aan de oprichters van de club en bevat daarom ook een speciale kleurencombinatie. Bayer Leverkusen werd in 1903 opgericht. Al meer dan 113 jaar geleden schreeft Wilhelm Hauschild, één van de medewerkers van de 170 medewerkers tellende Bayer fabriek een brief aan de directie met de vraag of er een sportclub opgericht kon worden speciaal voor de arbeiders van de farmaceutische en chemische fabriek. Hieruit ontstond ''Turn- und Spielverein 1904 der Farbenfabrik vormals Friedrich Bayer Co. Leverkusen''. In 1907 kwam de voetbaltak van de club hier bij.

Bayer Leverkusen 4e shirt en tenue 2016-2017

De kleuren van het nieuwe 4e shirt van Bayer Leverkusen zijn dezelfde kleuren als de kleuren van de Bayer fabriek waaruit de club is ontstaan. Het nieuwe shirt wordt gekenmerkt door half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt bevat een groen vlak en de andere kant een licht blauw vlak. De mouwen van het shirt zijn geheel licht blauw en de ronde hals is wit. Daarnaast wordt het shirt gekenmerkt door kleine horizontale witte strepen over het midden van het shirt. Deze strepen zijn geïnspireerd door het logo van de club en het Bayer kruis. Over de mouwen van het nieuwe shirt van Bayern Leverkusen lopen de trademark tekens van JAKO en de rechter borst bevat het logo van de Duitse kledingsponsor, die sinds dit jaar de kledingsponsor is van de Duitse club. Begin 2016 werd bekend gemaakt dat het Duitse sportmerk Adidas vanaf dit seizoen zou opvolgen. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en hoofdsponsor Barmenia Versicherungen versiert het midden van het trikot van de club die onder leiding staat van Roger Schmidt. Het nieuwe vierde tenue van Leverkusen wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten weer een groene strip. Op de broekjes komen ook weer de flitsende witte strepen terug en de logo's van de club en JAKO. De kousen van het 4de tenue van Bayer Leverkusen zijn ook licht blauw en bevatten op het midden een licht groene band, waarin de initialen van de club zijn verwerkt: B04. Check hieronder de foto's van de shirts waarin spelers als Chicharito, Calhanoglu, Toprak, Bellarabi, Kiessling, Brandt en andere sterren vanaf nu spelen! Check ook de andere Bayer Leverkusen shirts en tenues voor 2016-2017!

Bayer Leverkusen shirt kopen

Het nieuwe 4e shirt van Leverkusen voor 2016-2017 kan je vanaf eind september kopen in de onderstaande shops! De prijs van het shirt is ongeveer € 75,- voor volwassenen en € 65,- voor kinderen. Uiteraard is het dan mogelijk de shirts van Leverkusen te voorzien van de officiële bedrukking van alle sterspelers. Of check het overzicht met beschikbare Bayer Leverkusen producen hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Bayer LeVERKUSEN shirt in deze officiële SHOP

of in deze STORE



Bayer -leverkusen -4e -shirt -2016-2017

Leverkusen -4e -tenue -2016-2017