Het nieuwe Australie thuisshirt 2012-2013 is zo goed als officieel bekend. In dit shirt speelt het nationale voetbalelftal van Australie de WK 2014 kwalificatiewedstrijden en de oefenwedstrijden gedurende deze periode. Australie strijdt in een poule met Japan, Irak, Jordanie en Oman om een WK ticket. Het Australie thuisshirt heeft vrijwel hetzelfde design als het uitshirt dat vorige maand bekend gemaakt. Het Australie shirt is opnieuw overwegend geel en is voorzien van een groene baan over de linkerkant van het shirt.

Deze baan wordt onderbroken door het logo van de Australische voetbalbond. Dit embleem is geborduurd op de linkerborst. De andere borst is voorzien van het logo van teamkledingsponsor Nike. Ook de rechtermouw is voorzien van een groene baan. Verder heeft het shirt een gele ronde kraag.

Hoe het nieuwe Australië tenue 2012-2013 er definitief uit gaat zien is nog niet bekend. In de loop van April wordt het nieuwe voetbalshirt van Australië officieel bekend gemaakt door de voetbalbond van Australië FFA (Football Federation Australia) en Nike. Check hieronder alvast een foto van het nieuwe Australië shirt. Deze kan je kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de Australië trainingskleding, retro shirts en retro jacks van COPA.

Koop het hier!


Australie thuisshirt 2012/2013