28 januari 2018

Atletico Nacional voetbalshirts 2018

De Colombiaanse club Atletico Nacional en kledingsponsor Nike hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2018 bekend gemaakt onder het motto: ‘’MI VERDE DEL ALMA.’’ De club, die in 2016 nog de Copa Libertadores won en waar ex Ajacied Davinson Sanchez gespeeld heeft, lanceerde tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club. In deze nieuwe Nike tenues speelt Atletico Nacional de wedstrijden in de Categoria Primera A en de Copa Libertadores wedstrijden gedurende 2018. Afgelopen seizoen werd de club van trainer Jorge Almiron kampioen in de Colombiaanse competitie. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Atanasio Girardot in Medellin. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Colombiaanse topclub.

Atletico Nacional thuisshirt 2018

Het nieuwe thuisshirt van Atletico Nacional wordt gekenmerkt door de verticale groene en witte banen over het voetbalshirt. De groene banen bevatten bovendien diagonale strepen. Ook de mouwen van het shirt zijn groen en dit geldt ook voor de strip aan de zijkanten van het shirt. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt ook voor ventilatie. Daarnaast bevat het nieuwe thuisshirt een ronde hals met aan de achterkant een groene band. Op de borst prijken de logo’s van Nike en de club. Sponsor Postobon versiert het midden van het tenue. Het thuistenue van Atletico Nacional wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en groen/witte kousen.

Atletico Nacional uitshirt 2018

Het uitshirt van Atletico Nacional is overwegend fel groen en bevat zwarte mouwen. De zwarte accenten komen ook terug in de strip aan de zijkanten van het shirt. De logo’s van de club, Nike, Postobon en Suzuki staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Daarnaast bevat het shirt een v-hals. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met fel groene details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues. Deze tenues zijn weer uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Ben je op zoek naar het WK 2018 voetbalshirt van het Colombiaanse elftal? Check het Colombia thuisshirt voor 2018-2019.

De nieuwe Atletico Nacional voetbalshirts kan je vooralsnog niet bestellen in de online shop van de Colombiaanse club. Wil je andere shirts van Zuid Amerikaanse clubs bestellen? Check het dan in deze winkel!