29 januari 2016

Atletico Nacional voetbalshirts 2016

De nieuwe voetbalshirts van de Colombiaanse club Atletico Nacional voor 2016 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Nike en de club uit Medellin. Dit gebeurde nadat Nike en de club uit Colombia het contract met een aantal jaar verlengd hebben. De club en de Amerikaanse kledingsponsor maakten tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club bekend. In deze shirts speelt Atletico Nacional de wedstrijden in de Colombiaanse Categoria Primera A gedurende 2016. Thuishaven van de club is het Atanasio Girardot Sports Complex

Atletico Nacional thuisshirt 2016

Het nieuwe Atletico Nacional thuisshirt voor 2016 wordt zoals altijd gekenmerkt door de dunne groene en witte verticale banen over het shirt. Deze banen worden geflankeerd door dunnere zwarte strepen. Verder is het voetbalshirt van Atletico Nacional uitgerust met een ronde hals, welke aan de achterkant zwart/wit is. De mouwen van het shirt zijn geheel groen en op de borst staan de logo's van Nike en de club. Hoofdsponsor Postobon versiert het midden van het shirt. Het nieuwe tenue van Atletico Nacional wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Atletico Nacional uitshirt 2016

Het nieuwe Atletico Nacional uitshirt voor 2016 is overwegend zwart en bevat dunne fel groene verticale pinstripes over het shirt. Ook dit shirt is uitgerust met een stijlvolle crew neck, welke aan de achterkant wit met een groene lijn is. De logo's van Nike, de club en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuissshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een zwart short en zwarte kousen. Check hieronder de foto's van beide nieuwe voetbalshirts!

Helaas zijn deze voetbalshirts vooralsnog nergens te koop, behalve in de clubshop. De nieuwste voetbalshirts van Zuid Amerikaanse teams scoor je natuurlijk altijd bij Subside Sports! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking.

Atletico -nacional -voetbalshirts -2016