Atlético Nacional voetbalshirts 2024

De Colombiaanse voetbalclub Atlético Nacional en kledingsponsor Nike hebben de nieuwe Atlético Nacional voetbalshirts 2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Medellín de Colombiaanse Categoría Primera A en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club op de derde plek in de nationale competitie. Ook dit jaar is Nike weer de producent van de voetbalshirts van Atlético Nacional. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2013.

Atlético Nacional thuisshirt 2024

Het Atlético Nacional thuisshirt 2024 heeft het iconische design. De body van het voetbalshirt bevat een design van verticale groene en witte banen. De groene banen bevatten een special effect van flitsende strepen, geïnspireerd door de groene landschappen van Medellín, inclusief het Andesgebergte, en de impact van graffiti op de metropool. Het thuisshirt heeft verder alle kenmerken van het Nike Strike template. Dit betekent dat het voetbalshirt is uitgerust met een v-hals met daaronder een ronding. Onder deze ronding bevinden zich de verticale banen. Daarboven is het voetbalshirt groen. De swoosh van Nike op de rechterborst is zwart en de linkerborst bevat het clublogo. Hoofdsponsor BETSSON versiert het midden en het logo van subsponsor Postobon staat ter hoogte van de schouders en op de achterzijde. De binnenkant van de hals bevat het motto van de club: ‘’El Verde de la Montana’’. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en witte sokken met aan de bovenkant een groene band.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie

De Atlético Nacional voetbalshirts 2024 kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de club? Check het dan in de onderstaande fanshop!

Atlético Nacional voetbalshirts 2024
Atlético Nacional voetbalshirts 2024
Atlético Nacional voetbalshirts 2024
Atlético Nacional voetbalshirts 2024