Atletico Nacional voetbalshirts 2021

Nike en de Colombiaanse voetbalclub Atlético Nacional hebben de nieuwe Atlético Nacional voetbalshirts 2021 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Medellín de Categoria Primera A en Copa Libertadores wedstrijden in het Estadio Atanasio Girardot gedurende 2021.

Het Atlético Nacional thuisshirt 2021 wordt gekenmerkt door het traditionele design. De body van het voetbalshirt bevat zeven verticale groene banen en zes verticale witte banen. Dit design is geïnspireerd door het voetbalshirt van 1981, het jaar waarin de club onder leiding van trainer Osvaldo Zubeldía voor de vierde keer kampioen werd. Dat is dit jaar veertig geleden. Het strepen design loopt ook door over de mouwen, welke worden afgesloten door een groene band. Ook de brede v-hals is groen. De binnenzijde van de hals is uitgerust met vier sterren, welke verwijzen naar de vier kampioenschappen in 1981.  Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het zwart en de linkerborst bevat het logo van de Colombiaanse voetbalclub in het zwart/wit. Sponsor Postobon prijkt op het midden van het tenue in het wit/zwart. Op de achterzijde van het tenue worden de verticale strepen onderbroken door een wit vlak, waarin de rugnummers en de namen van de spelers staan. De achterkant van het voetbalshirt bevat bovendien de logo’s van sponsoren BetPlay en Tigo. Bovendien zijn de zijkanten van het tenue voorzien van een groene zigzagband, welke onderdeel is van het nieuwe template van Nike. Het Atlético Nacional thuistenue 2021 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een groene band. De kousen zijn ook wit met aan de bovenkant twee groene banen. Zoals alle Nike tenues zijn ook deze voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Atlético Nacional voetbalshirts 2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Barrera, Banguero, Duque, Moreno, Hernandez en andere spelers.

Helaas kan je dit shirt nergens bestellen. Ben je op zoek naar andere tenues van Zuid Amerikaanse clubs? Check het exclusief in deze winkel!

Atlético Nacional thuisshirt 2021