14 januari 2020

Atlético Nacional voetbalshirts 2020

De Colombiaanse club Atlético Nacional heeft inmiddels ook de voetbalshirts voor 2020 uitgebracht. In deze nieuwe tenue speelt Atlético Nacional de Categoría Primera A & Copa Libertadores wedstrijden gedurende 2020. ''El Verde'' speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Atanasio Girardot Medellín in de gelijknamige stad. Juan Carlos Osorio is dit seizoen de manager van de club en Nike is opnieuw verantwoordelijk voor het design van het thuisshirt en uitshirt van Atlético Nacional.

Atlético Nacional thuisshirt 2020

Het Atlético Nacional thuisshirt voor 2020 heeft opnieuw het iconische design. Het thuisshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de brede, groene band over het midden van het tenue. Deze band wordt aan weerszijden geflankeerd door twee dunne, groene lijnen. Deze lijnen zijn ook weer zichtbaar naast het logo van de club en de swoosh van Nike en ook weer aan de zijkanten van het tenue. De mouwen van het Atlético Nacional tenue zijn wit met aan de onderkant een groene band. Verder hebben de tenues een Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een rechte en diagonale hals. De binnenkant van de groene hals is bovendien uitgerust met een witte taping. Op het midden van het Atlético Nacional thuistenue prijkt het logo van sponsor Postobon en de achterkant van het voetbalshirt bevat het logo van subsponsor Wplay.co. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen broekje en groen/witte kousen.

Atlético Nacional uitshirt 2020

Het Atlético Nacional uitshirt voor 2020 is dit jaar donker groen en bevat een all-over print van ruiten over de body en mouwen van het tenue. Het uittenue bevat bovendien lichtgroene accenten. De Vapor hals is lichtgroen en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Ook de logo's van Nike en de club op de borst zijn groen. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkergroen broekje en kousen met lichtgroene details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Atlético Nacional tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Vladimir Hernández, Pablo Ramírez, Braghieri, Torres, Candelo en nog meer spelers.

Helaas kan je dit shirt nergens bestellen. Ben je op zoek naar andere tenues van Zuid Amerikaanse clubs? Check het exclusief in deze winkel!