Atletico Nacional uitshirt 2019

Atletico Nacional, de voormalige club van Davinson Sanchez, René Higuita en Faustino Asprilla, heeft nu ook het nieuwe uitshirt voor 2019 uitgebracht. De lancering van dit voetbalshirt volgt een maand na de bekendmaking van het nieuwe thuisshirt. In dit shirt speelt ''El Verde'' de uitwedstrijden in de Colombiaanse Categoria Primera A gedurende dit jaar. Momenteel bezet de club een negende positie in de Colombiaanse competitie.

Het Atletico Nacional uitshirt voor 2019 is overwegend wit en bevat verder diagonale strepen, welke verschillende diktes hebben. Hierdoor heeft het shirt een wat flitsender design. Verder bevat het uitshirt alle kenmerken van het Nike Vapor template. Het shirt is uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De binnenkant en achterkant van de hals bevatten een witte taping. Op de borst staan de logo's van Nike en de Colombiaanse club en hoofdsponsor Postobon versiert het midden van het tenue van de zestienvoudig Colombiaans kampioen. Postobon is al sinds 1998 hoofdsponsor van de Colombianen. Het shirt is ook nog uitgerust met een speciaal embleem. Dit betreft een logo dat geïnspireerd is door het clublogo. De bovenkant van dit logo bevat de tekst ''Inmortal'' en nummer 2. Dit is een ode aan Andrés Escobar. De voormalige Atletico Nacional speler en idool van de club werd op 2 juli 1994 doodgeschoten in zijn geboortestad Medellín. Dit gebeurde enkele dagen na het WK in de Verenigde Staten, waar Escobar een eigen doelpunt had gemaakt in de wedstrijd tegen de Verenigde Staten. Het uittenue van de in 1947 opgerichte club wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen. De kousen bevatten op het midden een groene band met daarin de swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 2013 de tenues van de club.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Atletico Nacional voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Barcos, Cepellini, Gómez, Lucumi, Alexis Henriquez, Coanegra en andere sterspelers.

Helaas is het lastig de Atletico Nacional voetbalshirts in Europa te kopen. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of hoodie om de club mee aan te moedigen? Check het dan exclusief in deze winkel!