23 december 2020

AS Roma X Brain Dead 4de voetbalshirt 2020-2021

Dat AS Roma en Nike aan het eind van dit seizoen afscheid van elkaar nemen is bekend. Welk merk de nieuwe kledingsponsor wordt van ''I Giallorossi'' zal binnenkort offcieel worden. Volgens verschillende bronnen gaat de club uit de Italiaanse hoofdstad vanaf volgend seizoen in zee met New Balance. Om aan het idee van een nieuwe kledingsponsor te wennen heeft AS Roma in samenwerking met Brain Dead een limited edition vierde voetbalshirt gepresenteerd. Het 4e voetbalshirt betreft een zogenaamd ''digitaal'' voetbalshirt, welke alleen beschikbaar is in Data Pack 3.0 van PES2021. Wel kun je het voetbalshirt fysiek bestellen.

Brain Dead is verzameling van creatieve artiesten uit Los Angeles, die dus ook verantwoordelijk is voor het design van het opvallende nieuwe AS Roma voetbalshirt. Het AS Roma 4e voetbalshirt combineert de iconische Gialorossi kleuren met de creativieit van Braind Dead. Het voetbalshirt overwegend rood met een all-over print van het Braid Dead logo. Bovendien is op de voorkant van het voetbalshirt een tekst verwerkt: ''Scradicare la realta.'' Dit is de leus van het Amerikaanse collectief. De zijkanten van het voetbalshirt bevat een design van horizontale gele banen. Het voetbalshirt bevat verder een combinatie tussen een rechte hals en diagonale hals in het geel. De band aan de onderzijde van de mouwen bevat een speciaal checkered design van rode en gele blokjes. Dit design komt ook weer terug in de gevouwen kraag van het voetbalshirt. De linkerborst bevat het speciale AS Roma lupetto logo. Dit is het AS Roma logo van de periode 1977-1997. De linkermouw is uitgerust met een badge van het moderne AS logo en het logo ban Brain Dead. Op de achterzijde van het voetbalshirt staat een nummer 14 in het navy blauw. Dit rugnummer heeft ook weer een iconische Brain Dead look. Het AS Roma 4e tenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met aan de onderkant een band met het schaakbord patroon in het rood/geel. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het AS Roma X Brain Dead tenue. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het special edition voetbalshirt, welke dit seizoen niet door de spelers gedragen wordt en dus alleen in PES 2021 beschikbaar is. De club speelt dit seizoen wel in het AS Roma thuisshirt 2020-2021, het uitshirt en 3e shirt van Nike.

Dit voetbalshirt kun je ook alleen bestellen in de Brain Dead webshop. Ben je op zoek naar een ander AS Roma voetbalshirt? Check het dan in deze AS Roma fanshop of de AS Roma retro shop!

AS Roma X Brain Dead voetbalshirt