1 maart 2020

AS Roma trainingsshirt 2020-2021 uitgelekt

We kunnen vandaag een eerste afbeelding van het nieuwe AS Roma trainingsshirt voor 2020-2021 presenteren. Dit trainingsshirt wordt medio mei/juni door Nike en de club uit de Italiaanse hoofdstad pas officieel gelanceerd, tegelijkertijd met het nieuwe AS Roma thuisshirt en het trainingspak. Dit trainingsshirt wordt door ''I Giallorossi'' gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden in 2020-2021. Het trainingsshirt heeft, evenals alle andere nieuwe Nike trainigstenues, het nieuwe Strike template.

AS Roma training shirt en tenue 2020-21

Het AS Roma trainingsshirt voor 2020-2021 is dit jaar geheel fel rood en wordt gekenmerkt door de diagonale, gele band over de mouwen. Deze band is kenmerkend voor het nieuwe Strike template van Nike. Een ander kenmerk van dit template is het design van golven over de mouwen. Deze golven symboliseren het DNA van de supporters van AS Roma en bevindt zich over beide mouwen. Een ander kenmerk van dit template is de nieuwe plek van de swoosh van Nike. Het logo van het Amerikaanse sportmerk, dat sinds 2014 kledingsponsor is van Roma, staat namelijk in het geel op beide mouwen en dus niet meer op de rechterborst. Wel staat op de linkerborst nog het logo van de club en deze is monochroom. Dat betekent dat de badge geheel in stijl is van de kleuren van het trainingsshirt, rood/geel dus. Het trainingstenue van Roma bevat komend seizoen bovendien een ronde hals.

Het AS Roma trainingstenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een nieuw trainingsbroekje. Ook het short heeft de kenmerken van het nieuwe Strike template van Nike. Het broekje is zwart en bevat een all-over print van golven. Bovendien is het trainingsshort aan de onderkant voorzien van twee diagonale banen in het geel. De logo's van de club en Nike op het short zijn ook geel (/zwart). Zoals altijd bevat het training short aan de bovenkant een tailleband, waarmee de fit van het broekje aangepast kan worden. Verder is het nieuwe Roma trainingstenue komend seizoen weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor een nog betere vochtafvoer en ventilatie. Check hieronder de eerste afbeeldingen van het trainingstenue van Roma. Of dit ook echt het tenue wordt, weten we pas medio mei/juni!

AS Roma trainingsshirt 2020-2021 bestellen

Het AS Roma Nike trainingsshirt voor 2020-2021 kun je dus ook pas vanaf deze zomer bestellen. De prijzen van het training shirt zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het shirt een prijs van EU 44,95 en voor kinderen (maten 122, 134, 146, 158 en 170) € 39,95. De trainingsbroekjes bestel je al vanaf € 34,95. Directe levering! 

Bestel je AS Roma trainingsshirt altijd in deze SHOP 

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

AS Roma trainingsshirt 2020-2021