23 juli 2020

AS Roma trainingsshirt 2020-2021

Vandaag lanceerde AS Roma niet alleen het nieuwe thuisshirt, maar ook de nieuwe trainingslijn, waaronder ook een tweetal nieuwe trainingsshirts. Het warming-up shirt wordt door de spelers van AS Roma alleen gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden gedurende 2020-2021. Het trainingstenue wordt logischerwijs alleen gedragen tijdens de trainingen van de club dit seizoen.  Beide trainingsshirts hebben, evenals alle andere nieuwe Nike trainingstenues, het nieuwe Strike template. Tijdens de voorbereiding op de Europa League wedstrijden dragen de spelers ook een oranje trainingsshirt

AS Roma warming-up shirt 2020-2021

Alle warming-up shirt van Nike hebben dit seizoen een opvallend template en het warming-up shirt van Roma vormt daar geen uitzondering op. Het trainingsshirt is zwart en bevat een all-over print van ruiten met een omranding in het geel/oranje/rood. Deze kleuren zijn geïnspireerd door het design van het nieuwe AS Roma thuisshirt, welke op zijn beurt weer een ode is aan het voetbalshirt van 1980. Het voetbalshirt van veertig jaar geleden werd ook wel het ''Ijslolly'' voetbalshirt genoemd. Het warming-up shirt heeft ook de kenmerken van het Strike template van Nike. Het shirt bevat een ronde hals met een v-opening aan de achterkant. Bovendien bevatten de trainingstenues een diagonale, zwarte band over de mouwen. Deze is bijna niet zichtbaar, omdat de AS Roma pré match top ook overwegend zwart is. Op de borst van het trainingstenue staan de logo's van de club en kledingsponsor Nike. 

AS Roma training shirt en tenue 2020-21

Het AS Roma trainingsshirt voor 2020-2021 is dit jaar geheel fel rood en wordt gekenmerkt door de diagonale, gele band over de mouwen. Deze band is kenmerkend voor het nieuwe Strike template van Nike. Een ander kenmerk van dit template is het design van golven over de mouwen. Deze golven symboliseren het DNA van de supporters van AS Roma en bevindt zich over beide mouwen. Een ander kenmerk van dit template is de nieuwe plek van de swoosh van Nike op de trainingstenues Het logo van het Amerikaanse sportmerk, dat sinds 2014 kledingsponsor is van Roma, staat namelijk in het geel op beide mouwen en dus niet meer op de rechterborst. Wel staat op de linkerborst nog het logo van de club en deze is monochroom. Dat betekent dat de badge geheel in stijl is van de kleuren van het trainingsshirt, rood/geel dus. Het trainingstenue van Roma bevat komend seizoen bovendien een ronde hals.

Het AS Roma trainingstenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een nieuw trainingsbroekje. Ook het short heeft de kenmerken van het nieuwe Strike template van Nike. Het broekje is zwart en bevat een all-over print van golven. Bovendien is het trainingsshort aan de onderkant voorzien van twee diagonale banen in het geel. De logo's van de club en Nike op het short zijn ook geel (/zwart). Zoals altijd bevat het training short aan de bovenkant een tailleband, waarmee de fit van het broekje aangepast kan worden. Verder is het nieuwe Roma trainingstenue komend seizoen weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor een nog betere vochtafvoer en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het AS Roma trainingstenue of check het nieuwe AS Roma trainingspak 2020-2021

AS Roma trainingsshirt 2020-2021 bestellen

Het AS Roma Nike trainingsshirt en warming-up shirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijzen van het training shirt zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het shirt een prijs van EU 44,95 en voor kinderen (maten 122, 134, 146, 158 en 170) € 39,95. De warming-up shirts zijn dit jaar € 10,- duurder. De trainingsbroekjes bestel je al vanaf € 34,95. Check ook andere Roma trainingskleding in de onderstaande winkels! Directe levering! 

Bestel je AS Roma trainingsshirt altijd in de officiële Nike SHOP

of in deze SHOP 

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

AS Roma warming-up shirt 2020-2021

AS Roma training shirt 2020-2021